4 Μαΐ 2017

Μιγιάτοβιτς: Η Γιουβέντους είναι λούζερ στο Champions League ενώ η Ρεάλ κάθε φορά νικάει

Ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς εμφανίστηκε περισσότερο για να.. τσιτώσει τους παίκτες της Γιουβέντους ώστε να θέλουν ακόμη περισσότερο να καταλήξει το φετινό Champions League στο Τορίνο.

Ο Σέρβος ήταν αυτός που είχε σκοράρει στον τελικό του Αμστερνταμ το 1998 και μετά τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μονακό στη Γαλλία έκανε δηλώσεις στο Cadena Ser, για να πει ότι οι μπιανκονέρι είναι λούζερ...


«Η Γιούβε είναι σοβαρή ομάδα. Αμύνονται καλά και έχουν πολλή ποιότητα μπροστά. Τόσο αυτοί όσο και η Ρεάλ θα φτάσουν σε αυτό το ραντεβού σε καλή φόρμα, αλλά η Γιουβέντους είναι λούζερ στο Champions League ενώ η Ρεάλ κάθε φορά νικάει».

5 σχόλια:

  1. Εγω παντως ξερω και θυμαμαι καλα προκλητικε μιγιατοβιτς οτι απο τοτε που νικησες με offside, σε εχω ολο στη φαπα. και αυτη που θα φας φετος θα ειναι η πιο δυνατη. Γιωργος Κ. fino alla fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάει ποιος;Ο Μιγιατοβιτς που αν δεν είχε βάλει εκείνο το γκολ δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του. Αλλά καλα να πάθουμε αφού τους δίνουμε το δικαίωμα να μιλανε.Φετος όμως η πλάκα τελειώνει!!!TREBLE για να μας θυμούνται. FORZA JUVE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ξέρεις και καλά θυμάσαι και καλά τα λες για τη φάπα φίλε Γιώργο! !!εύχομαι αυτή τη φορά η φάπα να πάει κατά ριπας! !!😁😁😁😁αγραφος στον τελικό ο ροναλτο με κλάματα στη λήξη! !0 παθητικό για την Μεγάλη juve!!! Πρωτάθλημα! !κύπελλο! !χρυσή μπάλα στον μεγάλο Τζιτζι! !και ο μιγιαντοβιτσ στα 4 και με την ουρά στα σκέλια! !!!! StefanOS Trikala! !forza juve! !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιγιάτοβιτς σε όλο τον αγώνα μονοτερμα με ενα κώλο χιλιομέτρων, γκολ οφσάιντ, και μιλάς για λουζερ ομάδες!! Ποιος εσύ, που αντιπροσωπεύεις την απόλυτη ομάδα διαφθοράς και βρωμιάς!! Που το οφσάιντ δεν μετράει για σένα και τον άλλο τον βαψομαλια, που ο κασεμιρο δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται ουτε στα ημιτελικά με τόσες κόκκινες που του χαρίστηκαν, που ο Ράμος ρίχνει αγκωνιες και ακούμε για ακούσια την ώρα που ένα φάουλ απο τον Κιελινι μας το βγάζουν τα δημοσιογραφακια της νετ απευθείας κόκκινη. Και έχεις ακόμα το θράσος να μιλάς ξευτιλισμενε. Απο τότε όμως μόνο βασίλισσα δεν είσαι όποτε σε πετυχενουμε! Πελάτισσα ολκής και ετοιμάσου γιατί αυτή τη φορά δεν γλιτώνεται. Δεν έχετε πάρει ένα παιχνίδι στα ίσια. Πρέπει να βάλλεται γκολ με το έτσι θέλω για να νικήσετε. Ετοιμάσουν όμως πελάτη!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηθελα να αφησω ενα σχολιο αλλα τα αδελφια με καλυψανε στο φουλ με τον ξεφτιλα τον Μιγιατοβιτς....Παμε για τρεμπλ Μεγαλη μου Κυρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή