25 Μαΐ 2017

Μπαρτσάλι: Το λέγαμε πως θα επιστρέψουμε στον τελικό αλλά το κάναμε νωρίτερα

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι αναφέρθηκε στη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στη φετινή Γιουβέντους σε σχέση με αυτή του 2015.

Οι μπιανκονέρι έχουν μπει και επισήμως πλέον σε ρυθμό Κάρντιφ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μπαρτσάλι στο Sky Italia. Δηλώσεις που είχαν να κάνουν αποκλειστικά με το μεγάλο ραντεβού με την Ρεάλ Μαδρίστης στις 3 Ιουνίου.

«Εχουμε εξελιχθεί, έχουμε ωριμάσει ως ομάδα. Είναι κάτι που οφείλεται στην εμπειρία και στον δρόμο που έχει κάνει αυτή η ομάδα. Αυτό που λέγαμε μεταξύ μας είναι ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι πάντα στα νοκ άουτ του Champions League και να στοχεύει στο να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά. Αν γίνεται αυτό, λέγαμε, θα επιστρέφαμε σύντομα στον τελικό και έτσι έγινε φέτος, δύο χρόνια μετά το Βερολίνο», είπε αρχικά ο Αντρέα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαφορά που υπάρχει σε σχέση με εκείνο τον τελικό.


«Είναι φυσιολογικό η ομάδα να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση φέτος. Από εκεί και πέρα, είναι ένα ματς μία κι έξω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα», τόνισε ο Μπαρτσάλι, ο οποίος ρωτήθηκε και για το πώς ζει η ομάδα αυτές τις ημέρες αναμονής για τον τελικό.

«Προς το παρόν το ζούμε ήρεμα. Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό και έχουμε το μυαλό μόνο στο γήπεδο για να δουλέψουμε σωστά αυτές τις εννιά μέρες. Δεν χρειάζεται να... τρελαθούμε, ξέρουμε πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου