25 Μαΐ 2017

Η ανανέωση του Μάντζουκιτς και τι «κρύβεται» πίσω από αυτήν

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάριο Μάντζουκιτς μεταφράζεται από κάποιους σαν καλή ένδειξη για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Κροάτης κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση όλων, ακόμη και όσων του άσκησαν έντονη κριτική στο ξεκίνημα της σεζόν, με όσα κάνει για την ομάδα από τον Ιανουάριο κι έπειτα, όταν ο Αλέγκρι άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1.

Ο προπονητής, βέβαια, υπερασπιζόταν πάντα τον Κροάτη και η σχέση τους, όπως έχει πει δημοσίως και ο ποδοσφαιριστής, είναι εξαιρετική.

Με τη Γιουβέντους να ανακοινώνει τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του Μάντζουκιτς ως το 2020, μέρος του ιταλικού Τύπου, με την Gazzetta dello Sport πρώτη-πρώτη, πιστεύει πως αυτή η εξέλιξη δείχνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τι θα γίνει και με τον Αλέγκρι.


Σύμφωνα με την GdS, ο Μαξ ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του Μάριο, με αποτέλεσμα αυτό να εκλαμβάνεται σαν μήνυμα ότι θα παραμείνει κι αυτός κανονικά στον πάγκο του.

Σχετικά θέματα

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του μάνατζερ του Μάντζουκιτς στο προπονητικό κέντρο. Στο Βινόβο παρουσιάστηκε αιφνιδιαστικά ο μάνατζερ του Μάριο Μάντζουκιτς, με το Sky Italia να προαναγγέλει ανανέωση συμβολαίου. Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μάντζουκιτς κέρδισε μέσα στο γήπεδο το νέο του συμβόλαιο. Τα ρεπορτάζ για τη χθεσινή παρουσία του μάνατζερ του Μάριο Μάντζουκιτς στο Βινόβο επιβεβαιώθηκαν άμεσα αφού ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου