7 Μαΐ 2017

Αλέγκρι: Ισως ήταν καλύτερα να μην πάρουμε το πρωτάθλημα αυτή την Κυριακή

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τα έβαζε και μαύρα για το 1-1 με την Τορίνο, λέγοντας πως η Γιουβέντους ήταν βιαστική στα τελειώματα.

Πριν μία εβδομάδα, μετά το 2-2 με την Αταλάντα, ήταν ψιλοεκνευρισμένος. Τώρα, παρά την δεύτερη σερί ισοπαλία, ήταν ήρεμος. «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ειδικά στη Γιουβέντους για την ποσότητα των αγώνων που έχει δώσει αυτή την περίοδο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις αλλά ήμασταν λίγο βιαστικοί στο τελείωμα. Οπως και να έχει, είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι ένας σημαντικός βαθμός που μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο» είπε αρχικά ο Αλέγκρι και συνέχισε.

«Με δεδομένο ότι την Τρίτη έχουμε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι, ίσως είναι καλύτερα να μην πάρουμε το πρωτάθλημα την Κυριακή γιατί τότε μπορεί να αποπροσανατολιστούμε λίγο και τώρα θέλουμε να σκεφτόμαστε μόνο την Μονακό».

Σχετικά με τον Ντιμπάλα που έγινε αλλαγή, ο προπονητής της Γιούβε είπε ότι ήταν απλά κράμπες και επανήλθε στην υπόθεση τίτλους.


«Ελειπαν 4 βαθμοί για την μαθηματική κατάκτηση, τώρα μένουν τρεις. Ο Ιγκουαΐν είναι σε καλή κατάσταση και είμαστε χαρούμενοι που είναι στη Γιουβέντους. Ολοι όμως έκαναν, λίγο-πολύ, καλό ματς, απλά υπήρχε αυτή η βιασύνη. Πρέπει να παραμένουμε ήρεμοι. Η βιασύνη σε οδηγεί σε λάθη και χαλάς ενέργεια, ενώ εμείς είμαστε σε μια σημαντική κατάσταση στην οποία δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Καταρχάς πρέπει να αναλάβουμε δυνάμεις, μετά θα συγκεντρωθούμε στη Μονακό. Δεν είναι δεδομένη η πρόκριση. Την Ρόμα θα την σκεφτούμε μετά».


2 σχόλια:

  1. Σας ρωταω κάτι για να μου το εξηγήστε εσείς. Αν έροθυμε ισοπα΄λία με τη Ρόμα, ακόμα και αν κερδίσει αυτή σήμερα, δε θα είμαστε στους 6 βαθμούς διαφορά; Δε μπορεί να μαφτάσει η Νάπολι και η Ρόμα και να μας φτασει μετά, δε μετράενε τα 2 μεταξύ μας παιχνίδια; Άρα, γιατί ο Αλέγκρι επιμένει να υπολογίζει, εδώ και καιρό, ως χαμένο το ματς με τη Ρόμα και λέει χρειαζόμαστε 3 βαθμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη,λάθος δικό μου. πριν...Με ισοπαλία στη Ρώμη, η Ρόμα δε μπορεί να μας φτάσει, ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα. Η Νάπολι μπορεί αν χάσουμε τα επόμενα δύο, αλλά δε μετράνε οι μεταξύ μας 2 αγώνες; Γιατί ο Αλέγκρι επιμένει από καιρό να υπολογίζει σαν χαμένο το ματς στη Ρώμη; Με ισοπαλία είμαστε πρωταθλητές κι ας κερδίσει η Ρόμα τη Μίλαν σήμερα, ή κάνω λάθος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή