15 Μαΐ 2017

Μπονούτσι: Εχουμε δεχθεί έξι γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια μας

Ανεπίτρεπτο και ανεξήγητο χαρακτήρισε ο Λεονάρντο Μπονούτσι το γεγονός ότι η Γιουβέντους χαλάρωσε τόσο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ρόμα και γενικά στα τελευταία ματς.

Οι μπιανκονέρι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν από χθες την υπόθεση τίτλος παίρνοντας έστω την ισοπαλία με τους τζαλορόσι στο Ολίμπικο αλλά τελικά ηττήθηκαν αφού στο δεύτερο ημίχρονο... εξαφανίστηκαν από το γήπεδο.

«Δεν γίνεται να χαλαρώνουμε τόσο πολύ την συγκέντρωση μας, έχουμε επιτρέψει πολλά με το να δεχθούμε έξι γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια μας. Αυτό είναι κάτι ανεπίτρεπτο για την Γιούβε, παρά το γεγονός ότι ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο χαλαρώσαμε πολύ, είναι ανεξήγητο γιατί είμαστε ένα βήμα πριν την επίτευξη του στόχου και πρέπει να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη θέληση για να το κάνουμε. Ελπίζουμε ότι αυτό που έγινε θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τα επόμενα ματς», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μπονούτσι, ο οποίος αφού είπε πως «όντως, από την προπόνηση του Σαββάτου φαινόταν ότι ήμασταν λίγο πιο χαλαροί», ολοκλήρωσε τονίζοντας τα εξής...


«Οταν είσαι κοντά στον στόχο πρέπει να τον πετυχαίνεις, χωρίς υπολογισμούς και χωρίς να σκεφτόμαστε τον τελικό της Τετάρτης. Σήμερα έπρεπε να τελειώσουμε την υπόθεση σκουντέτο, τώρα πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη για τη νίκη και μετά να κάνουμε το ίδιο στην έδρα μας με την Κροτόνε. Αν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα απόψε, την επόμενη Κυριακή θα ξεκουραζόμασταν, ήταν σημαντικό να τελειώσουμε από σήμερα με το πρωτάθλημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου