15 Μαΐ 2017

Ο Αλέγκρι… ήξερε από το Σάββατο πως θα στραβώσει το ματς με τη Ρόμα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τόνισε ότι ουσιαστικά είχε καταλάβει από την προπόνηση του Σαββάτου ότι το ματς με την Ρόμα θα στράβωνε.

Οι μπιανκονέρι προηγήθηκαν στο Ολίμπικο αλλά τελικά ηττήθηκαν από τους τζαλορόσι και δεν έκλεισαν και μαθηματικά την υπόθεση πρωτάθλημα.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, παίζοντας με κακία. Στο δεύτερο ημίχρονο αρκεί να δεις το γκολ που φάγαμε και για να καταλάβεις πώς πήγε. Πρέπει να συγχαρούμε την Ρόμα, αλλά εμείς αφήσαμε κάτι, σε ό,τι αφορά το επίπεδο της προσοχής. Είχαμε λίγο καθαρό μυαλό, από τις πρώτες πάσες στο δεύτερο ημίχρονο κατάλαβα ότι ήμασταν λίγο... κοιμισμένοι. Τώρα τελευταία έχουμε επιτρέψει κάτι περισσότερο σε αμυντικό επίπεδο, αλλά κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν θα έρθουν και αυτές οι στιγμές. Πρέπει να σηκωθούμε άμεσα για τον αγώνα της Τετάρτης και μετά για αυτόν με την Κροτόνε», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του μετά την ήττα ο Αλέγκρι και συνέχισε...

«Πρέπει απλά να κατανοήσουμε ότι είχαμε απέναντι μας την δεύτερη δύναμη του πρωταθλήματος. Δεν ανησυχώ στο ελάχιστο, αντιθέτως πρέπει να διατηρήσουμε καθαρό μυαλό και να καταλάβουμε πού κάναμε λάθος ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να το ξανακάνουμε στο μέλλον. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα κάθε φορά. Τώρα έρχεται το Coppa Italia, μετά θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο τέλος στο Champions League».


Κάπου εκεί, ο προπονητής της Γιουβέντους αναφέρθηκε στα μηνύματα που είχε πάρει από την προπόνηση του Σαββάτου και τόνισε ότι οι μπιανκονέρι θα κάνουν αυτό που πρέπει σε όλα τα μέτωπα.

«Μετά τη χθεσινή προπόνηση φοβόμουν ότι θα δούμε κάτι τέτοιο. Υπήρχε λιγότερη προσοχή και σήμερα έγινε αυτό που έγινε. Δεν μπορείς να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πολλές αγωνιστικές πριν το τέλος με το πρόγραμμα που είχαμε εμείς, θα αναλύσουμε με ηρεμία αυτό που έγινε και θα επιστρέψουμε με την σωστή αγωνιστική κακία για να νικήσουμε τα επόμενα ματς. Τώρα χρειάζεται ηρεμία. Μετά το 3-1 ήταν εύκολο να χάσεις το κεφάλι σου, σε αυτό ήμασταν ώριμοι. Είναι μέρος της σεζόν να γίνει και κάτι τέτοιο, αν χάσεις το μυαλό σου όταν έχει στραβώσει το ματς, είσαι αδύναμος. Εμείς είμαστε δυνατοί και θα φτάσουμε ως το τέλος σε όλους τους στόχους μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου