8 Μαΐ 2017

Ζαρντίμ: Η κυνική Γιουβέντους έχει περισσότερη εμπειρία από εμάς

Τα ρέστα του είναι έτοιμος να παίξει στο Τορίνο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και να εξαντλήσει όσες ελπίδες έχει για να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο προπονητής της Μονακό γνωρίζει καλά πως το 0-2 είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα ειδικά όταν έχει ν’ αντιμετωπίσεις τη Γιουβέντους στην έδρα της.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, ο Ζαρντίμ είπε, αρχικά, πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα. «Θέλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να πετύχουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι», είπε και μιλώντας για το 90λεπτο στο Μονακό τόνισε: «Στο πρώτο ματς το πρόβλημα ήταν η έλλειψη αποτελεσματικότητας στην επιθετική γραμμή. Μας έγινε σαφές πως η Γιουβέντους έχει περισσότερη εμπειρία. Ηταν πιο κυνική»


Ο Ζαρντίμ γνωρίζει καλά πως πρέπει να σκοράρει, όχι μόνο μία φορά και φυσικά να μη δεχθεί γκολ «Σίγουρα το ματς απαιτεί φουλ επίθεση, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Το ιδανικό θα ήταν να πετυχαίναμε γκολ στο ημίχρονο, αλλά πρέπει να περιορίσουμε το ρίσκο πως θα δεχθούμε ένα ή δυο τέρματα», είπε ο Πορτογάλος.

«Δε χρειάζεται να αλλάξουμε μόνο το σύστημα του αγώνα για να πετύχουμε κάτι καλό. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα... Μπορεί να παίξει ρόλο η κούραση, η Γιουβέντους είναι ήδη πρωταθλήτρια, εμείς όμως αγωνιζόμαστε για να τα καταφέρουμε», κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου