8 Μαΐ 2017

Το μεγάλο προσωπικό στοίχημα που έχει βάλει ο Γκονσάλο με τον... Ιγκουαΐν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν παρουσιάζεται σοβαρός και μετρημένος στις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι, έχει πετύχει ή όχι κάποιο γκολ.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του τον θέλουν να ήταν πολύ ευχαριστημένος με τα δύο γκολ που πέτυχε κατά της Μονακό στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Champions League για έναν επιπλέον λόγο.

Ας ξεκινήσουμε από τα προφανή…

Δεν υπάρχει παίκτης που να μη θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. Το ίδιο φυσικά και ο Αργεντίνος της Γιούβε. Όπως δεν υπάρχει επιθετικός που να μη θέλει να σκοράρει, είτε παίζει σε τελικό είτε σε φιλικό. Το ίδιο και ο Γκονσάλο.

Ο επιθετικός των μπιανκονέρι με το προσωπικό του σόου στο Μονακό το χάρηκε ακόμη περισσότερο γιατί νιώθει πως έδωσε μία επιπλέον απάντηση σε αυτούς που θεωρούσαν υπερβολικά τα 90 εκατ. ευρώ για την αγορά του.

Αν η Γιουβέντους βρεθεί στον τελικό, μέρος αυτών των χρημάτων θα έχουν αποσβεστεί. Το ίδιο και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο οποίο αρκετά γκολ έχει πετύχει το φορ που ήρθε από τον ιταλικό νότο.



Ο Ιγκουαΐν ήταν στη Ρεάλ. Από ’κει πήγε στη Νάπολι. Μετά στη Γιουβέντους. Βλέπει πως στο Τορίνο αναγεννήθηκε όχι στο σκοράρισμα γιατί αυτό το είχε έτσι κι αλλιώς αλλά στο να επιστρέψει σε επίπεδο διεκδίκησης τίτλων αλλά και να συμμετάσχει σε δύσκολα παιχνίδια.

Η Γιουβέντους έκανε με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν την υπέρβαση. Μαζί της θέλει να κάνει υπέρβαση και ο ίδιος. Είναι το μεγάλο του προσωπικό στοίχημα. Ο αγώνας με τη Μονακό είναι μια στροφή πριν το μεγάλο φινάλε.

Σχετικά θέματα

Ο Ιγκουαΐν «φέρνει» μια μεγάλη μεταγραφή στη Γιουβέντους. Μπορεί στη Γιουβέντους να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League αλλά το μυαλό τους ταξιδεύει. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου