17 Μαΐ 2017

Η άγνοια και οι… κίνδυνοι που κρύβουν οι σελίδες στο facebook με το όνομα της Γιουβέντους και ένα «fans», «forum»…

Την αδερφοποίηση των οπαδών της Γιουβέντους με αυτούς της Λάτσιο ζήτησαν πριν λίγες ημέρες Γιουβεντίνοι των… social media και κυρίως του facebook.

Οι τιφόζι της Γιούβε, ιστορικά, δεν μπαίνουν στη διαδικασία αδερφοποιήσεων με κανέναν εντός της χώρας. Αλλά και εκτός Ιταλίας, είναι ελάχιστες οι φορές που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία. Κάτι που οι οπαδοί του Facebook και του Twitter θέλουν να αλλάξει.

Συγκεκριμένα, τα γκρουπ Juventus Fans Forum, Juventus Fans Facebook και Juventus Fans Twitter εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία πρότειναν να αδερφοποιηθούν οι Γιουβεντίνοι με τους λατσιάλι. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία αδερφοποίηση με τους οπαδούς καμιάς ιταλικής ομάδας αυτή την στιγμή παρά μόνο μία φιλία με αυτούς της Αβελίνο, σε αντίθεση, έγραφε η προ ημερών ανακοίνωσή τους, με ό,τι ισχύει εκτός Ιταλίας, όπου οι οπαδοί των μπιανκονέρι είναι κοντά με τους Ολλανδούς της Ντεν Χαγκ, τους Πολωνούς της Λέγκια Βαρσοβίας και τους Αγγλους της Νοτς Κάουντι, ομάδα που ήταν και προσκεκλημένη στα εγκαίνια του Juventus Stadium.

Η ανακοίνωση συνεχίζεται με αναφορά σε διάφορα καλά που έκαναν οι οπαδοί της Λάτσιο, όπως το χειροκρότημα στον Μπουφόν και στον Μπονούτσι λόγω του προβλήματος υγείας του τελευταίου, ενώ γίνεται αναφορά και στις 5 Μαΐου 2002, όταν πάντως -για να γράψουμε την αλήθεια- οι οπαδοί της Λάτσιο ουσιαστικά υποστήριζαν την Ιντερ, ασχέτως αν αυτή κατάφερε να χάσει, για να μην πάει ο τίτλος στην Ρόμα ή στη Γιουβέντους.


Σύμφωνα με τα γκρουπ Juventus Fans Forum, Juventus Fans Facebook και Juventus Fans Twitter, ενδεχόμενη αδερφοποίηση με τους οπαδούς της Λάτσιο θα στείλει ένα... όμορφο μήνυμα για το αύριο του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Εύκολα κατανοεί κάποιος πως η δημιουργία μιας σελίδας στο facebook με το όνομα της Γιουβέντους και τα «Fans», «Forum», «Club» και οτιδήποτε σχετικό είναι πολύ εύκολο να γίνει. Το θέμα είναι αν το κάθε «forum» ή «club» της Γιουβέντους στο facebook γνωρίζει ιστορία, πράγματα και καταστάσεις. Αυτό είναι δύσκολο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου