29 Μαΐ 2017

Η μητέρα του Κιν μιλάει για την προτίμησή της στις ακαδημίες της Τορίνο και πώς άλλαξαν όλα και κατέληξε στη Γιούβε

Ο Μόιζε Κιν είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών με το γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Μπολόνια και η μητέρα του θυμήθηκε πώς επέλεξε τη Γιουβέντους.

Ο 17χρονος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με την πρώτη ομάδα των μπιανκονέρι το Σάββατο στο «Ρενάτο Νταλ' Αρα» και είναι ξανά ένα από τα αγαπημένα θέματα του Τύπου, με δεδομένο ότι βάσει νόμου δεν μπορεί να υπογράψει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γιούβε. Κάτι, πάντως, που έχει λίγη σημασία αυτή την στιγμή, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της μητέρας του, Ιζαμπέλ, στη Gazzetta dello Sport.

«Πίσω από την πορεία του Μόιζε είναι ο Θεός. Μαζί με τα παιδιά μου προσευχόμαστε συχνά όλοι μαζί, είμαστε πολύ θρήσκοι», είπε η μαμά του Κιν, η οποία αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τη Γιουβέντους.


«Στην αρχή ήμουν αντίθετη, προτιμούσα τις ακαδημίες της Τορίνο γιατί ήξερε πολλά παιδιά της ηλικίας του που έπαιζαν εκεί. Στον Μόιζε, όμως, αρκούσε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Βινόβο για να ερωτευτεί τη Γιουβέντους, την οποία ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για εμάς», είπε.

Οσο για το μέλλον του Κιν, η μητέρα του δεν δείχνει να ανησυχεί: «Ο Μίνο Ραϊόλα ήρθε να με βρει πριν δύο χρόνια και μου άρεσε από την πρώτη στιγμή το πώς μιλούσε. Είναι πολύ ανθρώπινος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο για τον Μόιζε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου