29 Μαΐ 2017

Με σεβασμό αλλά και ανωτερότητα αποχαιρέτησαν τον Τότι οι μπιανκονέρι

Με ανωτερότητα και σεβασμό, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, αποχαιρέτησε τον Φραντσέσκο Τότι η Γιουβέντους.

Ο αρχηγός της Γιούβε αποχωρεί από τους τζαλορόσι και κατά πάσα πιθανότητα και από το ποδόσφαιρο, με τον προπονητή των μπιανκονέρι, τον αρχηγό τους και κάποιους παίκτες να στέλνουν τα μηνύματα τους στον Τότι μέσω των social media.


Ας δούμε τι έγραψαν...


Μπουφόν: «Μεγαλώσαμε μαζί. Αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον σαν αντίπαλοι. Πανηγυρίσαμε και κλάψαμε μαζί. Να έχεις καλή ζωή Φραντσέσκο. Οποιος κι αν είναι ο δρόμος σου, όποια κι αν είναι η επόμενη πρόκληση».


Αλέγκρι: «Τα δάκρυα του κόσμου σου, ο θαυμασμός του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Τότι, ένα ειλικρινές χειροκρότημα για μια εκπληκτική καριέρα».


Ντιμπάλα: «Θα ήταν ωραίο να σε έχω συμπαίκτη αλλά ήταν τιμή και ως αντίπαλος. Θα φυλάξω τη φανέλα σου να είναι λείψανο. Σου εύχομαι το καλύτερο, ό,τι κι αν επιθυμείς. Θα παραμείνεις πάντα Φραντσέσκο Τότι».


Πιάνιτς: «Θέλω απλά να σε ευχαριστήσω για το πώς με βοήθησες όταν ήρθα στην Ιταλία, στη Ρώμη. Θέλω απλά να σου πω ότι είσαι ο πιο δυνατός ποδοσφαιριστής με τον οποίο θα μπορούσα να παίξω. Σήμερα στη Ρώμη μας αφήνει ένας Θεός του ποδοσφαίρου, ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Ευχαριστώ Φραντσέσκο, από όλους όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Εσύ είσαι το ποδόσφαιρο, το αληθινό που μόνο λίγοι ξέρουν να παίζουν. Καλή τύχη για το μέλλον».


Μπονούτσι: «Εγραψες την ιστορία του ποδοσφαίρου φορώντας τη φανέλα μόνο μιας ομάδας. Τιμή σε σένα και συγχαρητήρια για όλα όσα έκανες».


Μπενάτια: «Πόσες αναμνήσεις με εσένα αρχηγέ. Παίξαμε μόνο ένα χρόνο μαζί αλλά το ευχαριστήθηκα πραγματικά πολύ. Ευχαριστώ για όλα, εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και την οικογένεια σου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου