2 Μαΐ 2017

«Δε μας φοβίζει το γεγονός ότι η Γιούβε έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε δέκα αγώνες, θα σκοράρουμε και στο Τορίνο»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είπε ότι δεν φοβάται τη Γιουβέντους και ότι η Μονακό θα σκοράρει και στα δύο ματς.

Αισιόδοξος και κάτι παραπάνω εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Πορτογάλων, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η πρόκριση θα κριθεί στο Τορίνο και όχι αύριο.

«Θα είναι ένα σημαντικό ματς αλλά το καθοριστικό θα είναι αυτό στο Τορίνο. Ακόμη κι αν δεχθούμε γκολ εδώ, θα σκοράρουμε στο Τορίνο. Θέλουμε να νικήσουμε εδώ και να τα παίξουμε όλα στη ρεβάνς. Η Γιουβέντους είναι πιο έμπειρη, είναι δυνατή στις στημένες φάσεις. Είναι διαφορετική από τις άλλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε φέτος, η Ντόρτμουντ ήταν πιο επιθετική, οι μπιανκονέρι είναι δυνατή σε επίθεση και άμυνα, θα στοχεύσουμε στις αντεπιθέσεις. Δε μας φοβίζει το γεγονός ότι η Γιούβε έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε δέκα αγώνες, έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες», είπε ο Ζαρντίμ αρχικά και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις για το μέλλον του Φαλκάο αλλά και το δικό του.


«Το μέλλον του Φαλκάο; Ελπίζω να μείνει μαζί μας. Αν το δικό μου μέλλον είναι στη Serie A; Είναι ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, υψηλότατου επιπέδου, αυτό που έχει σημασία τώρα όμως δεν είναι το δικό μου μέλλον αλλά αυτό της Μονακό και ο ημιτελικός. Δεν μας επηρεάζει η μάχη του πρωταθλήματος, σκεφτόμαστε ένα ματς κάθε φορά».

Τέλος, σχετικά με την κούραση που μπορεί να υπάρχει σε αυτό το σημείο της σεζόν, σχολίασε: «Η κούραση; Κόντρα στη Γιούβε θα είμαστε στο 100%, σίγουρα επηρεάζει η πνευματική κούραση αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Δουλεύουμε από τον Ιούλιο για το Champions League, έχουμε ήδη παίξει 16 αγώνες. Είμαι αισιόδοξος, συμβουλεύω τους παίκτες μου να εκμεταλλευτούν την στιγμή, να παλέψουν για 90 λεπτά και να είναι συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου