26 Μαΐ 2017

Ο Αλέγκρι δεν μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος για το μέλλον του

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στον τελικό του Κάρντιφ.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του Μαξ επανήλθαν, όπως και τα σενάρια περί αποχώρησης του σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου της σεζόν σε ό,τι αφορά την Serie A, ο προπονητής των μπιανκονέρι ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του και θέλησε να κάνει ξεκάθαρη την επιθυμία του.

«Είμαι χαρούμενος για τα λόγια του Μαρότα αλλά, επαναλαμβάνω, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Και σίγουρα δεν θα μιλήσουμε πριν τις 3 Ιουνίου γιατί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον τελικό του Champions League, ένα παγκόσμιο γεγονός, όπως το Superbowl. Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο, την σωστή στιγμή θα μιλήσουμε με την διοίκηση, θα με καλέσουν και θα μιλήσουμε. Εχω συμβόλαιο ως το 2018, έχω πει ένα εκατομμύριο φορές ότι έχω συμβόλαιο ως το 2018, η διοίκηση έχει το δικαίωμα να με καλέσει ή όχι για συζητήσεις. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα, πρώτον γιατί έχω συμβόλαιο και για του χρόνου, δεύτερον επειδή είμαι καλά», είπε ο Αλέγκρι και όταν του επισημάνθηκε ότι τα δύο δεδομένα είναι το συμβόλαιο που υπάρχει ως το '18 και η επιθυμία της διοίκησης να τον κρατήσει, απάντησε...


«Και εγώ θέλω να μείνω. Θέλω να μείνω, θα μιλήσουμε. Η απόφαση μου δεν θα επηρεαστεί καθόλου από το αποτέλεσμα στο Κάρντιφ, γιατί την απόφαση μου την έχω ήδη πάρει. Οταν η διοίκηση το θεωρήσει σωστό, επομένως, θα με καλέσει να συζητήσουμε. Ποια είναι η απόφαση μου; Το είπα πριν. Η διοίκηση θέλει να με κρατήσει, εγώ θέλω να μείνω, οπότε μένει να συναντηθούμε. Και όταν συναντηθούμε...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου