26 Μαΐ 2017

Αλέγκρι: Εχω μια ιδέα, μια ξεκάθαρη ιδέα, αλλά δεν τη λέω τώρα για να μην γίνει πανδαιμόνιο

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς στη Μπολόνια ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε όλη την 11άδα της Γιουβέντους και είπε ότι σε πέντε χρόνια δεν θα είναι προπονητής.

Ο Μαξ πάντα βοηθούσε, ως ένα βαθμό, τους δημοσιογράφους στις συνεντεύξεις Τύπου σε ό,τι αφορά την 11άδα που θα κατέβαζε στο ματς και τώρα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπολόνια εκτός έδρας, δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει και τους 11 παίκτες.

«Αύριο θα παίξουν μπροστά οι Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν. Δεν θα παίξει ο Κιελίνι. Ανάμεσα σε Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Μπενάτια θα παίξουν οι δύο. Θα παίξει ο Λιχτστάινερ. Νομίζω ότι θα παίξει και ο Ασαμόα αριστερά. Στο κέντρο θα ξαναμπεί ο Κεντίρα από την αρχή γιατί χρειάζεται να παίξει τουλάχιστον ένα ημίχρονο και πρέπει να δω σε τι κατάσταση είναι. Λείπει το τελευταίο κομμάτι, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μαρκίζιο. Στο

Από εκεί και πέρα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης Τύπου, ο Αλέγκρι ρωτήθηκε για το πού βλέπει τον εαυτό του σε πέντε χρόνια, για να απαντήσει: «Εχω μια ιδέα, μια ξεκάθαρη ιδέα βασικά, αλλά δεν το λέω τώρα για να μην γίνει πανδαιμόνιο. Θα το πω άλλη φορά, στο μέλλον, αλλά πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια ο δρόμος μου θα είναι εντελώς διαφορετικός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου