28 Μαΐ 2017

Ο Ρουμενίγκε εξηγεί ποιον υποστηρίζει στον τελικό του Champions League και γιατί

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και η Γιουβέντους έχει ακόμη έναν οπαδό, ο οποίος πάντως δηλώνει ότι δεν θα δει το ματς.

Το μυαλό όλων, πλέον, είναι στον τελικό του Κάρντιφ, όπου οι μπιανκονέρι θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την κούπα για 3η φορά στην ιστορία τους. Κάτι που θα γίνει με την ευχή και του... Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

«Ποιον υποστηρίζω; Τη Γιουβέντους, μετά και τα όσα έγιναν φέτος στον αγώνα της Μπάγερν στη Μαδρίτη», είπε το αφεντικό των Βαυαρών.


Για να προσθέσει: «Στο Ρεάλ-Μπάγερν είδαμε να συμβαίνουν διαιτητικά λάθη που δεν είχαμε δει τα τελευταία 40 χρόνια. Θα είμαι στο Κάρντιφ λόγω υποχρεώσεων που έχω εκεί αλλά δεν πρόκειται για τίποτα στον κόσμο να δω τον τελικό, όχι μετά τα όσα έγιναν εις βάρος μας, δεν ξεχνά τόσο γρήγορα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο διαιτητής του τελικού της 3ης Ιουνίου είναι Γερμανός και συγκεκριμένα ο Φέλιξ Μπριχ.


2 σχόλια:

  1. Carmina Burana (καθόλου άσχετο φυσικά), ένα από τα κομμάτια-ύμνους κατά την είσοδο της Μπάγερν στη γήπεδο., Όχι στη ``βασίλισσα`` , στη ``Μεγαλη Κυρία`` είναι το μύνημα.. Το δε θα δω τον τελικό είναι άκρως εππαγγελματική δήλωση για τη δουλειά του, εκτός κι` αν εννοεί ότι δε θα τον δει, επειδή ξέρει από πριν το νικητή, άρα δεν έχει νόημα Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άκρως ``αντιεπαγγελματική`` δήλωση ..ω ήθελα να γράψ

      Διαγραφή