31 Μαΐ 2017

Επιμένει ο Ινιέστα: Ηθελα να κλείσω στην Μπαρτσελόνα αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο, κάνω άλλες σκέψεις

Ο Αντρές Ινιέστα επιμένει να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του, λίγες μέρες μετά τα σενάρια για ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα έχει συμβόλαιο ως το 2018 αλλά προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να το ανανεώσει. Και αυτό δεν είναι μια υπόθεση των δημοσιογράφων αλλά η πραγματικότητα και την παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων, υπάρχουν προσωπικοί λόγοι και πρέπει να υπολογίσω καλά την κατάσταση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο αλλά πάντα ονειρευόμουν να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Η καρδιά μου και το μυαλό μου, όμως, κάνουν και άλλες σκέψεις», είπε αρχικά ο Ινιέστα και πρόσθεσε.


«Είμαι καλά, είμαι ήρεμος και θέλω να σκεφτώ προσεκτικά την πρόταση της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Σίγουρα, πάντως, αν δεν παίξω για αυτή την ομάδα, δεν θα παίξω εναντίον της. Ξεκάθαρα».

Η τελευταία ατάκα σημαίνει ότι αν αποφασίσει να φύγει, θα το κάνει μόνο για ομάδα εκτός Ισπανίας.


1 σχόλιο:

  1. Τί έγινε ρε παιδιά; Δεν πρόλαβαν να γράψω στο άρθρο για τις μεταγραφές για Ινιεστα και στην ανανέωση που έκανα βγήκε αυτό το άρθρο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή