5 Μαΐ 2017

Ποιος στόχος απομακρύνεται και ποια περίπτωση παρακολουθεί η Γιουβέντους σύμφωνα με τον «γκουρού» Ντι Μάρτζιο

Για το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και τα μεταγραφικά της Γιουβέντους μίλησαν στο Sky Italia.

Με τους μπιανκονέρι να διεκδικούν και τους τρεις τίτλους, όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν μικρότερης σημασίας αυτή την στιγμή αλλά δεν είναι και... τίποτα. Αντιθέτως, το τι θα γίνει, για παράδειγμα, με τον προπονητή είναι εξαιρετικά σημαντικό και σύμφωνα με το Sky Italia θα γίνει αυτό που πρέπει.

Συγκεκριμένα, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο που ανέλαβε την ενημέρωση, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι όλη η ενέργεια όλων στη Γιουβέντους είναι σε αυτό το εντυπωσιακό φινάλε της σεζόν, οπότε η συνάντηση Αλέγκρι-διοίκησης για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του θα γίνει προσεχώς.


Από εκεί και πέρα, ο Ντι Μάρτζιο είπε ότι οι πιθανότητες να γίνει κίνηση για τον Κορεντίν Τολισό της Λιόν μειώνονται αφού η Γιούβε κοιτάζει αλλού ενώ επανέλαβε το όνομα του Κεϊτά Μπαλντέ της Λάτσιο για τη θέση του εξτρέμ-επιθετικού, λέγοντας πως υπάρχουν επαφές με τον μάνατζερ του.

Ο Κεϊτά έχει συμβόλαιο ως το 2018 με τους λατσιάλι και ενδιαφέρεται και η Μίλαν, η οποία έχει καλύτερη σχέση με τους Ρωμαίους ενώ η Γιουβέντους με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου