8 Μαΐ 2017

Το εμπόδιο για τη μεταγραφή του Βεράτι και η δήλωση του μάνατζέρ του που ξενίζει

Ο Μάρκο Βεράτι φέρεται να είναι στόχος της Γιουβέντους αλλά τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολα, ακόμη κι αν θελήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να φύγει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του μάνατζέρ του αλλά και ιταλικά ρεπορτάζ, η Γιούβε δε βρίσκεται, όπως νομίζουν οι περισσότεροι, σε πλεονεκτική θέση για την απόκτησή του.

Ξεκινάμε από τα… βασικά. Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2021. Πράγματα που σημαίνει πως οι Γάλλοι θα τον παραχωρήσουν μόνο αν το θελήσει ο ίδιος ο παίκτης.

Οι Ιταλοί θεωρούν πως οι Παριζιάνοι δεν πρόκειται να θαμπωθούν από τα χρήματα που ίσως προσφέρει ο Ανιέλι και πως μπορούν να βρουν περισσότερα. Γενικά δε στηρίζονται στις πωλήσεις. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο, το μπαλάκι πέφτει και στον ίδιο τον Βεράτι. Θέλει να μείνει ή θέλει να φύγει;


Ο μάνατζερ του 24χρονου μέσου δήλωσε πριν λίγες ώρες: «Είναι χαρούμενος στο Παρίσι και έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2021, με μια ομάδα που τον αγαπάει. Ο Μάρκο δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ιταλία».

Ο Ντονάτο Ντι Κάμπλι ρωτήθηκε για τους μπιανκονέρι και τους νερατζούρι και απάντησε: : «Μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις, αλλά όποιος τον θέλει θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με τον σύλλογό του. Η Γιουβέντους και η Ιντερ δεν είναι στην πρώτη γραμμή για την απόκτησή του, ούτε καν στη δεύτερη».


2 σχόλια:

  1. Πάλι καλά γιατί δεν αξίζει ούτε το ένα τέταρτο από ότι κοστολογείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται ένας ποδοσφαιριστής να αφήνει τον κάθε μάνατζερ να λέει μαλακιες την ώρα που ο ίδιος διατυμπανίζει παντού ότι από μικρός είναι ΓΙΟΥΒΕ ένας Θεός ξέρει. Οκ μπορεί και να είναι αλήθεια, αν και πιστεύω ότι κάτι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν οτι υπάρχει καπνός οπότε και φωτιά, αλλά να απαξιώνεις τόσο πολύ το πρωτάθλημα της χώρας σου και αυτομάτως την Ομάδα σου;; Λες και αν πας στη Γερμανία θα θαμπωθείς απο τα χωριά που συμπληρώνουν τη βαθμολογία μόνο και μόνο για να το πέρνει η μπαγερν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή