5 Μαΐ 2017

Ιγκουαΐν: Απέχουμε λίγο από το τρεμπλ αλλά δεν κατακτήσαμε τίποτα ακόμη

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μίλησε στην Corriere dello Sport για την κατάσταση τόσο του ίδιου όσο και της Γιουβέντους συνολικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος φορ.

Για το αν τα δύο γκολ στο Μονακό ήταν απάντηση στο χατ-τρικ του Ρονάλντο: «Οχι, εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο χωρίς να σκέφτομαι τους άλλους. Είμαστε κοντά σε έναν εκπληκτικό στόχο και πρέπει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε μόνο εμάς».

Για το τρεμπλ: «Τρεις πολύ σημαντικοί στόχοι που απέχουν λίγο, είναι η στιγμή που πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ελπίζουμε να αποδειχθεί μια ονειρική σεζόν. Παρ' όλα αυτά, στο Champions League υπάρχει και η ρεβάνς στον ημιτελικό. Η Μονακό είναι δυνατή και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, δεν κατακτήσαμε τίποτα ακόμη».

Για το πιθανό αντάμωμα με την πρώην ομάδα του, Ρεάλ, στον τελικό του Champions League: «Θα είναι σίγουρα, σε μια τέτοια περίπτωση, μια ξεχωριστή κατάσταση για μένα γιατί στη Μαδρίτη έπαιξα επτά χρόνια. Πρώτα όμως, επιμένω, πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στον τελικό».

Για το ντέρμπι με την Τορίνο: «Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να νικήσουμε την Τορίνο και να κλείσουμε το θέμα scudetto όσο το δυνατόν πιο σύντομα».


Για την κατάστασή του: «Το γκολ δεν μου έλειπε, ήμουν πάντα ήρεμος και ποτέ δεν έχασα την αυτοπεποίθηση μου. Στο ποδόσφαιρο όποιος δουλεύει ανταμείβεται. Προσπαθώ πολύ για να κάνω πάντα το καλύτερο, το σημαντικό είναι να παραμείνουμε ήρεμοι. Τα γκολ είναι για τους τιφόζι, οι οποίοι κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να μας δουν, πληρώνουν το εισιτήριο... Εχουν εμπιστοσύνη σε εμάς».

Για το μυστικό αυτής της Γιουβέντους: «Το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα στην οποία όλοι δουλεύουν. Εχουμε καταλάβει πόσο δυνατοί είμαστε, ξέρουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε κόντρα σε οποιονδήποτε, άρα είναι θέμα πίστης. Είμαστε κοντά σε τρεις σημαντικούς στόχους και ελπίζουμε να τους πετύχουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου