20 Μαΐ 2017

Η δεύτερη φανέλα της Γιουβέντους πωλείται ήδη!

Μετά την 1η, κυκλοφόρησε στο διαδύκτιο και η 2η φανέλα της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν.

Την 1η την μάθαμε πριν λίγες εβδομάδες από τον Χουάν Κουαδράδο και το λάθος του, ηθελημένο ή όχι, στα social media.


Τη 2η την μαθαίνουμε τώρα από φωτογραφίες που κυκλοφορούν. Φωτογραφίες που δείχνουν ότι η Γιούβε επιστρέφει στο κίτρινο σε ό,τι αφορά την 2η φανέλα, με μπλε σήμα, χορηγό και φυσικά τα τρία αστέρια.



Forza Juve!

Σχετικά θέματα

Όλα συνηγορούν πως αυτή θα είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρούμε, πλέον, ότι η φανέλα που αποκάλυψε, θελημένα ή άθελά του, πριν λίγο καιρό ο Χουάν Κουαδράδο, είναι αυτή που θα φοράει η Γιουβέντους τη νέα σεζόν. Διαβάστε περισσότερα »

Η νέα φανέλα της Γιουβέντους που… αποκάλυψε ο Κουαδράδο πωλείται ήδη στην Ινδονησία! Μήπως δεν ήταν λάθος; Διαβάστε περισσότερα »

Κυκλοφόρησε ένα νέο σχέδιο για τη νέα φανέλα της Γιουβέντους. Μία φανέλα της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Διαβάστε περισσότερα »




1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά, και η 1η και η 2η φανέλα μου άρέσουν, θυμίζουν πραγματική Γιούβε, σε σύγκριση με τις φετινές, που η μεν 1η είναι πολύ χοντροκομμένη και ειδικά με τη ρίγα θυμίζει Νιούκαστλ ή και Ουντινέχ\ζε, η 2η θυμίζει κάτι από Τσέλσι και η 3η.. δε βλέπεται.., είναι εντελώς αδιάφορη.., του ΠΑΟΚ σ` αυτό το στυλ ίσως είναι και καλύτερη... Η φεςτινή 3η, αν είναι η λαδί - χακί, όπως σας έχω ξαναπεί είναι σούπερ.., πρωτότυπη και πολεμική εμφάνιση, ειδικά για τα εκτός του Championw League, όπου οι ``κομμάντος`` της Γιούβε θα χρειαστεί να αλώσουν πολλά κάστρα! Σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε πάντα -μέσω της σελίδα σας- να λέω δημόσια τη γνώμη μου.., όποια κι` αν είναι αυτή.. Σας σχολιάζω τακτικά εδώ, και από εδώ και πέρα θα βάζω και το παρατσούκλι μου > Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή