1 Μαΐ 2017

Ο Ντιμπάλα μιλάει για τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του και ποια φανέλα θέλει να έχει στη συλλογή του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει των ημιτελικών του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντίνος άσος της Γιουβέντους.

Για τον ημιτελικό με τη Μονακό: «Ξέρουμε ότι και τα δύο ματς θα είναι πολύ δύσκολα. Η Μονακό είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος της και τα πάει πολύ καλά. Είναι μια σκληρή ομάδα και έχει πολύ δυνατούς ποδοσφαιριστές, όπως κι εμείς όμως, οπότε θα είναι δύο ωραία παιχνίδια. Επιτίθενται και σκοράρουν πολύ αλλά αυτό σημαίνει ότι θα βρούμε χώρους».

Για το στυλ παιχνιδιού του: «Προσπαθώ να παίζω γρήγορα και να αποφασίζω εκ των προτέρων τι θα κάνω σε κάθε φάση γιατί δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεση σου όταν έχεις την μπάλα. Το ποδόσφαιρο πλέον είναι πολύ γρήγορο και πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Προσπαθώ να αναλύω το ματς, να μελετάω τον αντίπαλο και να αξιοποιώ τις ικανότητες μου. Ειδικά με το αριστερό πόδι, το οποίο είναι το καλύτερο όπλο μου. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

Για τον πανηγυρισμό «Dybala Mask»: «Στην αρχή του 2017 αποφάσισα ότι ήθελα ένα νέο τρόπο για να πανηγυρίζω και έψαξα μια νέα ιδέα. Μια μέρα μου ήρθε στο μυαλό το "Dybala Mask", το οποίο μου έφερε τύχη αφού όλα έχουν πάει καλά από τότε που το έκανα για πρώτη φορά».


Για τον Ροναλντίνιο: «Μία από τις φανέλες που θα ήθελα να έχω είναι αυτή του Ροναλντίνιο. Ο Τζενάρο Γκατούζο, προπονητής μου στην Παλέρμο, μου είχε υποσχεθεί να του τηλεφωνήσει για να την ζητήσει αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα. Ο Ροναλντίνιο ήταν από τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές από όταν ήμουν μικρός και με έκανε να καταλάβω ότι πρέπει να παίζω πάντα με χαμόγελο. Μερικές φορές οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη δεν αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο όπως εμείς στη Ν. Αμερική. Διασκεδάζουμε, γελάμε πολύ, χορεύουμε και προχωράμε. Προσπαθώ πάντα να διασκεδάζω, αυτή είναι η νοοτροπία μου».

Για το Champions League: «Μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι η χρονιά μας, πηγαίνοντας καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αφού υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες που θέλουν να το κατακτήσουν, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League θα αποτελεί επίτευξη ενός στόχου γιατί είναι μία από τις φιλοδοξίες μου, όπως και των συμπαικτών μου. Θα είναι ένα βραβείο που αξίζουν πολλά παιδιά που είναι εδώ για πολλά χρόνια, όπως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, ο Αντρέα Μπαρτσάλι και ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Δεν τα έχουν καταφέρει ακόμη να το κατακτήσουν και πιστεύω το αξίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου