1 Μαΐ 2017

Η μεγάλη επιστροφή του Ντελ Πιέρο στο Juventus Stadium για να σκοράρει!

Το Juventus Stadium θα είναι διαθέσιμο για την μονομαχία Ντελ Πιέρο-Ντιμπάλα με τον Μπουφόν στο τέρμα!

Ο Αλεσάντρο το πρότεινε, ο Πάουλο το αποδέχθηκε, ο Τζίτζι το έκανε ακόμη καλύτερο και τώρα η Γιουβέντους το... οργανώνει! Στον διαδικτυακό διάλογο των δύο αρχηγών και του Αργεντίνου παρενέβη και το κλαμπ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, γράφοντας το εξής μήνυμα.

«@PauDybala_JR @delpieroale, Ok ragazzi, εμείς βάζουμε το γήπεδο... Τώρα υπάρχουν κάποια σημαντικά ματς να παίξουμε, μετά όμως το οργανώνουμε»!


Σχετικά θέματα

Ασύλληπτη μονομαχία: Ντελ Πιέρο εναντίον Ντιμπάλα σε χτυπήματα φάουλ με τερματοφύλακα τον Μπουφόν! Στη μονομαχία των Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα στις εκτελέσεις φάουλ, ο τερματοφύλακας θα είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Διαβάστε περισσότερα »

Η πρόσκληση του Ντελ Πιέρο που αποδέχτηκε ο Ντιμπάλα. Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Πάουλο Ντιμπάλα είναι έτοιμοι να... αναμετρηθούν, προσφέροντας θέαμα. Διαβάστε περισσότερα »

Ντιμπάλα: Εγώ δε θα ζητήσω ποτέ το Νο 10, αν μου ζητήσει η διοίκηση να το φορέσω, το ξανασυζητάμε. Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει τη φανέλα με το Νο 10 και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει σημαία της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου