7 Μαΐ 2017

Η θέση της Rai για τη βρισιά στον Μπενάτια

H Rai δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το απαράδεκτο σχόλιο προς τον Μεχντί Μπενάτια, ο οποίος είναι έξαλλος.

Η ιταλική κρατική τηλεόραση, μία μέρα μετά το περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι κανένα στέλεχος της δεν είχε οποιαδήποτε συμμετοχή σε όλο αυτό. H Rai, με λίγα λόγια, κατηγορεί κάποιο... φάντασμα, αφού κανείς δεν τολμάει να πει ποιος ήταν αυτός που αποκάλεσε, σε ζωντανή σύνδεση, marocchino di merda τον Μπενάτια.

Ολο αυτό το θέατρο από την Rai, η οποία έχει δείξει πολλές φορές τα πραγματικά συναισθήματα της προς τη Γιουβέντους, έχουν προκαλέσει την οργή του ποδοσφαιριστή.


«Επιβεβαιώνω τα λόγια που άκουσα και ξέρετε ότι τα άκουσαν άλλα δύο άτομα. Αυτό που έγινε είναι τραγικό αλλά το χειρότερο από όλα είναι το να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ μου, τη Γιουβέντους, για την υποστήριξη και τους οπαδούς μου για τα πολλά μηνύματα που μου έχουν στείλει. Είμαι Μαροκινός και είμαι απολύτως υπερήφανος για αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων στο νέο μήνυμα του ο Μπενάτια.

Σχετικά θέματα

Έβρισαν τον Μπενάτια στη Rai! Ο Μεχντί Μπενάτια άκουσε μια υβριστική φράση την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Rai. Διαβάστε περισσότερα »





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου