7 Μαΐ 2017

Ο Ιγκουαΐν «φέρνει» μια μεγάλη μεταγραφή στη Γιουβέντους

Μπορεί στη Γιουβέντους να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League αλλά το μυαλό τους ταξιδεύει.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στη Ρεάλ αλλά στη δημιουργία μιας ομάδας που θα εδραιωθεί για τα καλά στην ελίτ της Ευρώπης και θα κατεβαίνει κάθε χρόνο για να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο Αντρέα Ανιέλι γνωρίζει πολύ καλά πως θα πρέπει να επενδύσει πάνω σε αυτό με μια -τουλάχιστον- πολύ καλή μεταγραφή. Όπως έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Μια ενέργεια η οποία θα είναι και εντυπωσιασμού αλλά κυρίως ουσίας.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους βλέπει πως η κίνηση του Αργεντίνου βγήκε και με το παραπάνω στην ομάδα. Ειδικά όταν ο επιθετικός των μπιανκονέρι πέτυχε τα δύο γκολ κατά της γαλλικής ομάδας και ουσιαστικά έβαζε τις βάσεις για τη συμμετοχή στον τελικό, ο Αντρέα Ανιέλι κατάλαβε καλά πως θα πρέπει να κάνει εκ νέου μια τέτοια μεταγραφή.


Η Γιουβέντους βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό και αν πάει αυτή τη φορά δε θα παίξει με τα στατιστικά που ήταν εναντίον της το 2015 στο Βερολίνο απέναντι στη Βαρκελώνη. Θα πάει για να κατακτήσει το Champions League και ο Ανιέλι θέλει και του χρόνου να πετύχει κάτι τέτοιο.

Και μια μεταγραφή που θα δημιουργούσε ντόρο αλλά έχει ανάγκη η Γιουβέντους είναι στη μεσαία γραμμή. Εκεί δουλεύουν ο Μαρότα και οι συνεργάτες του. Ο Ιγκουαΐν και οι επιδόσεις του πείθουν τον Ανιέλι να φέρνει μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή στη Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου