4 Μαΐ 2017

Με ποιον παίκτη της Γιούβε είναι πολύ θυμωμένος ο Αλέγκρι γιατί όταν χάνει την μπάλα γίνεται μια τραγωδία

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν πολύ χαρούμενους με τους παίκτες του μετά τη νίκη στη Μονακό αλλά και πολύ θυμωμένος με έναν εξ αυτών.

Η Γιουβέντους έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κάρντιφ και ο Αλέγκρι δεν γινόταν να μην είναι ικανοποιημένος από όσα έγιναν στο Luis II.

«Αυτοί οι παίκτες πραγματοποιούν μια σεζόν που μπορεί να γίνει εκπληκτική. Συγχαρητήρια στην ομάδα για αυτό το πρώτο ματς με τη Μονακό, δεν ήταν εύκολο. Ξεκινήσαμε καλά, ο Μπουφόν έκανε μια σπουδαία απόκρουση μετά και στη συνέχεια, μετά το 0-1, ήμασταν καλοί. Εχουμε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι αλλά στον επαναληπτικό δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν, άρα θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε αρχικά στη Mediaset ο προπονητής των μπιανκονέρι, ο οποίος ρωτήθηκε για την επιλογή του να βάλει στην 11άδα τον Μπαρτσάλι και να προωθήσει στη δεξιά πλευρά τον Ντάνι Αλβες, αφήνοντας στον πάγκο τον Κουαδράδο.

«Με τον Κεντίρα εκτός, με τα χαρακτηριστικά που έχει η Μονακό, η οποία παίζει πολύ με αντεπιθέσεις, ήταν ένα ματς που χρειαζόταν ένας αμυντικός όπως ο Μπαρτσάλι, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή έπαιζε σχεδόν μόνος αλλά όλη η άμυνα τα πήγε καλά».


Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι είπε για τον Μπουφόν πως «όταν έρχονται τα σοβαρά παιχνίδια, ο Τζίτζι αποδεικνύει ότι είναι ακόμη ο Νο1 του κόσμου. Τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές τους βλέπεις όταν πρέπει», για να καταλήξει με ένα σχόλιο για τους Ντάνι Αλβες και Πιάνιτς, μετά την ερώτηση για το μυστικό της σταθερής βελτίωσης τους.

«Δεν υπάρχουν μυστικά, έπρεπε να προσαρμοστούν. Ο Ντάνι Αλβες είχε και έναν τραυματισμό και είχε διαφορετική νοοτροπία, τώρα έχει γίνει πολύ συγκεκριμένος. Απόψε έδωσε δύο ασίστ σαν να ήταν οργανωτής του παιχνιδιού. Με τον Πιάνιτς είμαι πολύ θυμωμένος γιατί έχει την ποιότητα για να γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους χαφ του κόσμου αλλά κάθε φορά που χάνει την μπάλα γίνεται μια τραγωδία. Πρέπει να είναι πιο πεπεισμένος για την ποιότητα που έχει και για αυτό τον ρόλο και την οποία δεν έχει δείξει ως τώρα ή την έχει δείξει μερικώς».

1 σχόλιο:

  1. Είναι πάντως πολύ υψηλή η απόδοση του πιανιτς από τον Μάρτιο και έπειτα και δείχνει όπως λέει και ο Μίστερ ότι έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης..... Τελικά όταν ένας οργανισμός είναι υγιείς ο μόνος δρόμος είναι όλοι να γίνονται καλύτεροι και αυτό είναι που ξεχωρίζει την γιουβε από τις υπόλοιπες ομάδες.....Η ΟΜΟΙΟΓΈΝΕΙΑ....fino alla fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή