15 Μαΐ 2017

Οι σοβαρές δηλώσεις του Ντε Ρόσι για το Ρόμα-Γιούβε 3-1

Για ακόμη μία φορά ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι κέρδισε την εκτίμηση των Γιουβεντίνων με τις δηλώσεις του.

Σε αντίθεση με τον αρχηγό της Ρόμα, ο υπαρχηγός της δείχνει διαχρονικά σεβασμό στη Γιούβε και γενικά προσεγγίζει με περισσότερο ρεαλισμό την κατάσταση. Οπως έκανε και πάλι, δηλαδή, μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-1 το βράδυ της Κυριακής.

«Θέλουμε να νικήσουμε αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε ως το τέλος αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι μπροστά μας έχουμε μια ομάδα τεράτων που γράφει την ιστορία του ποδοσφαίρου. Εχασαν κι αυτοί κάποιους βαθμούς που θα μπορούσαν να τους πάρουν αν προσπαθούσαν περισσότερο. Ακόμη και σήμερα, αν ήμασταν πιο κοντά στη βαθμολογία, θα έπαιζαν διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Ρόσι, ο οποίος σχολίασε και την αγκαλιά του με τον Τζίτζι Μπουφόν.


«Υπάρχει μια σπουδαία αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά αν θες το καλό κάποιου, το θες πάντα. Εντάξει, μερικές φορές θα ανέβει η ένταση, αλλά για κάποιους από τους παίκτες της Γιουβέντους θέλω πραγματικά το καλύτερο και είναι ανάμεσα στους καλύτερους φίλους που έχω κάνει στο ποδόσφαιρο».  


3 σχόλια:

  1. Μπας και γίνει Κάνια κίνηση χωρίς να το υπολογίζει κανείς; Ο Ντε Ρόσι, προσωπική εκτίμηση, θα μπορούσε άνετα να απελευθέρωση το επιθετικό τομέα της ομάδας! Δεν έχει ανανέωση έτσι;; FORZA JUVEEEEE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως, ακούγεται για το Μιλάνο. Αυτό έχει γραφτεί τουλάχιστον, χωρίς να σημαίνει... δέσμευση.

    Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως μιλάει με πολύ καλά λόγια, εκτός απο τα παιχνίδια αλλά οκ κατανοώ λόγο έντασης, για τη ΓΙΟΥΒΕ μας!!! Συν οτι άνετα έχει δυο χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο και θα έχουμε έναν ακόμα ηγέτη μέσα στο παιχνίδι και ιταλό.

      Διαγραφή