1 Μαΐ 2017

Ντάνι Αλβες: Οταν ήρθα στο Τορίνο, μου είπαν «έλα για να γράψεις ιστορία με αυτή την ομάδα»

Ο Ντάνι Αλβες ήρθε στη Γιουβέντους για να γράψει ιστορία και δείχνει τον δρόμο για το πώς θα γίνει αυτό.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ο αμυντικός με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και η εμπειρία του είναι υπερπολύτιμη στην προσπάθεια των μπιανκονέρι να κατακτήσουν όλους τους τίτλους. Προς το παρόν, όπως φαίνεται, ο πρώτος που θα κατακτηθεί είναι το πρωτάθλημα αλλά ο στόχος είναι να μην είναι και ο μόνος.

«Είμαστε κοντά στο scudetto αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμη. Οταν ήρθα εδώ, μου είπαν "έλα για να γράψεις ιστορία με αυτή την ομάδα". Και η ιστορία δεν είναι μόνο το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, είναι το να ονειρευτούμε και κάτι περισσότερο. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και δουλεύουμε ακόμη περισσότερο για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο», είπε στο Sky Italia ο Ντάνι Αλβες, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ο κίνδυνος να υποτιμήσει την Μονακό η Γιούβε.


«Θα ήταν το πιο μεγάλο λάθος από μέρους μας. Το γεγονός ότι αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα δεν σημαίνει ότι έχουμε σπίτι μας το Champions League. Αν σκεφτούμε ότι κόντρα στη Μονακό θα είναι εύκολο, θα κάνουμε το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε. Ολοι οι αντίπαλοι που φτάνουν σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης έχουν ποιότητα και ποδοσφαιριστές στους οποίους πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή. Είμαστε καλά αλλά αν θέλουμε πραγματικά να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο θα πρέπει να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο των εμφανίσεων μας και του παιχνιδιού μας σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου