13 Μαΐ 2017

Για μια… παγκόσμια Γιουβέντους μίλησε ο Μπονούτσι

Συνέντευξη στο JTV, το οποίο αναμένεται να την μεταδώσει εντός της ημέρας, παραχώρησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η ιστοσελίδα της Γιουβέντους, πάντως, έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητας αποσπάσματα αυτής της συνέντευξης και τα παραθέτουμε...

- Ένας καθοριστικό μήνας. «Οι εβδομάδες που είναι μπροστά μας μπορούν να μας σταθεροποιήσουν πραγματικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι' αυτό πρέπει να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να είμαστε έτοιμοι και να επιταχύνουμε. Το μυαλό μας πρέπει να είναι άδειο από κάθε είδους πρόβλημα, να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό και την επιθυμία να φτάσουμε ως το τέλος, για να κατακτήσουμε τα πάντα. Δεν είναι ώρα να διαχειριστούμε αλλά να σπρώξουμε. Θέλουμε να κλείσουμε το θέμα scudetto, να συγκεντρωθούμε στο Coppa Italia και μετά να πάμε στο Κάρντιφ για να πάρουμε κι εκείνη την κούπα».

- Μια έμπειρη Γιούβε. «Είμαστε δυνατοί και έχουμε εμπειρία σε κάθε γραμμή. Ο μίστερ έχει επιλέξει να παίζουμε με τρόπο που δίνει ευθύνες σε όλους, από την επίθεση ως το κέντρο. Ο καθένας μας δουλεύει όχι μόνο για τη γραμμή του αλλά για την ομάδα. Από τους επιθετικούς που καλύπτουν, ως τους μέσους που επιτρέπουν σε εμάς τους αμυντικούς να απειλούμαστε όλο και λιγότερο».

- Υπερηφάνεια για το BBC. «Αισθάνομαι ευτυχισμένος και υπερήφανος επειδή αποτελώ μέλος μιας αμυντικής γραμμής τόσο υψηλού επιπέδου, προσθέτοντας στο γκρουπ και τον Μπουφόν. Με την πάροδο των χρόνων η συνοχή μας ωρίμασε κι άλλο, το γήπεδο έδωσε τις απαντήσεις, η συνοχή μας έχει βελτιωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τζόρτζο, ο Αντρέα κι εγώ ξέρουμε να διαβάζουμε εύκολα πλέον ο ένας τις επιλογές του άλλου, ώστε να τον βοηθάμε με τον καλύτερο τρόπο».


- Προς τον τελικό. «Το σημαντικό είναι να πάρεις τους τίτλους, όχι ποιος θα βάλει τα γκολ. Πρώτα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα είναι πραγματικά κάτι θρυλικό και μετά θα περιμένουμε το Κάρντιφ. Ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ είμαι ικανοποιημένος επειδή θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ. Η Ατλέτικο θα ήταν πιο κλειστή στην άμυνα, από εκεί και πέρα προφανώς ξέρουμε ότι η Ρεάλ έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ότι πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία για έναν τελικό που πρέπει να νικήσουμε. Αυτές τις εβδομάδες μέχρι τον τελικό, πρέπει να τις ζήσουμε με επαγγελματικό και θετικό τρόπο. Ετσι θα πάμε για να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς».

- Για το πότε άλλαξε η σεζόν στο Champions League. «Καταρχάς στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα, ένα παιχνίδι που μας έδωσε την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση που χρειαζόμασταν. Επίσης, το δεύτερο ματς με την Μονακό, το οποίο δεν ήταν καθόλου απλό. Είχαμε μόνο να χάσουμε μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά παρ' όλα αυτά ήμασταν όπως έπρεπε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου