24 Μαΐ 2017

Οι… τίμιες δηλώσεις του Γκατούζο για το τρεμπλ της Γιουβέντους

Αφού είδαμε χθες τι λέει ο... Μπρούνο Πέρες για το ενδεχόμενο να κάνει η Γιουβέντους τρεμπλ, ας δούμε τώρα τι λέει και ένας πραγματικός αντίπαλος της σε όλη την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος δεν υπήρξε ποτέ μπιανκονέρο. Αντιθέτως, υπήρξε μόνιμος αντίπαλος με τη φανέλα της Μίλαν αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να δει καθαρά τα πράγματα.

«Ως Ιταλός είμαι 100% με τη Γιουβέντους. Χρειαζόμαστε να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ευρώπης και ελπίζω ότι μια ιταλική ομάδα μπορεί να φέρει ξανά εδώ το Champions League.


Εμοιαζε αδιανόητο μέχρι και πριν 2-3 χρόνια αλλά τώρα αυτή η Γιούβε, με το νέο της γήπεδο και τη διοίκηση που οργάνωσε το κλαμπ, έχει χτίσει μια σημαντική ομάδα. Βασικά δεν μοιάζουν με ιταλική ομάδα και αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο μας», είπε ο Γκατούζο.

Σχετικά θέματα

«Η Γιούβε έχει μια ωραία ομάδα που αξίζει το νταμπλ, ως εκεί όμως και τώρα υποστηρίζουμε το να μην κάνουν τρεμπλ». Γνωρίζοντας πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται, ο Μπρούνο Πέρες είπε ότι δεν θέλει να κάνει το τρεμπλ η Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »



1 σχόλιο:

  1. Γι' αυτό ως Γιουβεντινος, κι όχι μόνο εγώ, σέβομαι τη Μίλαν. Ενώ τις άλλες.... Από τη Μίλαν περιμένουμε να ξαναπαρει μπρος το ιταλικό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή