6 Μαΐ 2017

Ποιον παίκτη της Γιούβε χαρακτηρίζει ο Μαλντίνι ως τον καλύτερο όλων των εποχών στη θέση που παίζει

Ο Πάολο Μαλντίνι μίλησε για τη Γιουβέντους που έχει «την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης»  και τον Τζίτζι Μπουφόν που είναι «ο καλύτερος όλων των εποχών».

Ο ιστορικός αρχηγός της Μίλαν μίλησε στο Sky Italia και αφού σχολίασε την πιθανότατη αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι από το ποδόσφαιρο και τα όσα έγιναν στους ροσονέρι σε διοικητικό επίπεδο, ρωτήθηκε για τη Γιούβε και συγκεκριμένα για το αν η άμυνα της μπορεί να συγκριθεί με αυτή της Μίλαν στα δικά του χρόνια.


«Πρέπει να διαλέξω τους συμπαίκτες μου. Οχι μόνο επειδή είναι φίλοι μου, έχω σπουδαίο σεβασμό για τους αμυντικούς της Γιουβέντους, αλλά εκείνοι οι παίκτες ήταν ευλογία για τη Μίλαν επί 20 χρόνια και ήταν η βάση της, όπως συμβαίνει τώρα με αυτούς της Γιούβε. Από εκεί και πέρα, ο Τζίτζι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών, για την διάρκεια του και όσα προσφέρει ακόμη. Η Γιουβέντους είναι η ομάδα που αμύνεται καλύτερα από όλους στην Ευρώπη. Πολύ σημαντικό γιατί η άμυνα είναι μεγάλο πρόβλημα για τους μεγάλους της Ευρώπης και τις εθνικές ομάδες».


1 σχόλιο:

  1. Ε, δε χρειαζόταν καν ν ανοίξω το άρθρο για να καταλάβω ποιος είναι..χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή