3 Μαΐ 2017

Συγκλονιστικός ο αριθμός των γκολ που έχει πετύχει η Μονακό φέτος

Η Γιουβέντους θα βρει απέναντι της απόψε την καλύτερη επίθεση του πλανήτη, όπως δείχνουν οι αριθμοί.

Στον προηγούμενο γύρο, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, όλη η συζήτηση είχε περιστρέφει γύρω από την επιθετική τριπλέτα των μπλαουγκράνα: Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ. Το περίφημο MSN, το καλύτερο επιθετικό τρίο του πλανήτη. Ενα τρίο, πάντως, που δεν προβλημάτισε ιδιαίτερα τους μπιανκονέρι, οι οποίοι δεν δέχθηκαν γκολ σε 180 λεπτά.

Τώρα, για τον ημιτελικό, η ανασταλτική λειτουργία της Γιούβε θα δοκιμαστεί ξανά, απέναντι στην ομάδα που σκοράρει πιο εύκολα από οποιαδήποτε άλλη. Και αυτό το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί με εντυπωσιακό τρόπο, γιατί είναι πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πετύχει ως τώρα... 146 γκολ στη σεζόν!

Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι έχουν βάλει 95 σε 34 ματς πρωταθλήματος, με τον μέσο όρο να είναι στα 2,79 ανά ματς. Αλλα 13 γκολ έβαλε η αντίπαλος της Γιουβέντους στο κύπελλο Γαλλίας, πρόσθεσε άλλα 10 στο γαλλικό Λιγκ Καπ και έχει και... 28 στο Champions League! Ο μέσος όρος στην κορυφαία διοργάνωση μάλιστα, με την Μονακό να έχει παίξει και δύο προκριματικούς γύρους, είναι στα 4 γκολ ανά παιχνίδι!


Η ομάδα του Ζαρντίμ, μάλιστα, έχει βάλει τρία γκολ σε καθένα από τα τέσσερα νοκ άουτ ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής στο Champions League, δύο με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι και άλλα δύο με την Ντόρτμουντ. Συνολικά, τα 146 γκολ σε 57 αγώνες μέχρι στιγμής στη σεζόν, σημαίνουν ότι η Μονακό σκοράρει 2,56 γκολ ανά ματς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου