23 Μαΐ 2017

«Η Γιούβε έχει μια ωραία ομάδα που αξίζει το νταμπλ, ως εκεί όμως και τώρα υποστηρίζουμε το να μην κάνουν τρεμπλ»

Γνωρίζοντας πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται, ο Μπρούνο Πέρες είπε ότι δεν θέλει να κάνει το τρεμπλ η Γιουβέντους.

Ο πλάγιος μπακ της Ρόμα -και πρώην της Τορίνο- μπήκε στη φετινή σεζόν με όνειρα μετά την μεταγραφή του στην ομάδα της αιώνιας πόλης αλλά τελικά δεν τα έκανε πραγματικότητα...

Οι τζαλορόσι δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο και ο ίδιος δεν έκανε σε καμία περίπτωση εμφανίσεις τέτοιες που να δικαιολογούν τον ντόρο που είχε γίνει για την μεταγραφή του.


Κανένα πρόβλημα για τον Πέρες, όμως, ο οποίος έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει επιτυχημένη η σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του: Να χάσει η Γιουβέντους στον τελικό του Champions League. Αν γίνει αυτό, προφανώς, όλα θα είναι τέλεια για όλους, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Η Γιούβε έχει μια ωραία ομάδα, τα πήγαν πολύ καλά φέτος και το αξίζουν το νταμπλ. Εκαναν πολύ λίγα λάθη, άξιζαν να νικήσουν. Ως εκεί όμως. Στον τελικό του Champions League υποστηρίζουμε το να... μην κάνουν τρεμπλ, για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».


1 σχόλιο:

  1. Θα το πώ χωριάτικα μιας άλλωστε είμαι απο χωριό και περηφανεύομαι γι αυτό.....Δε φταίς εσύ πιδάκι μ' ΕΜΕΙΣ φταίμε (ΓΙΟΥΒΕ) να ρθουμε ΠΛΗΡΕΙΣ να σας βάλουμε 3 γκολάκια να βγείς τρίτος κι όπως πέρσι να φτάσετε έως τους 16 του ΟΥΕΦΑ!!!Σάλτα κι κάνε τ δλιά σ χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή