30 Μαΐ 2017

Ολες οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις σύμφωνα με το Sky Italia

Τα μεταγραφικά δεδομένα για τη Γιουβέντους αυτή την στιγμή κατέγραψε το Sky Italia.

Μπορεί η ομάδα να ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League και το μυαλό όλων να είναι στο Κάρντιφ, οι δημοσιογράφοι του Sky Italia όμως έχουν το μυαλό τους και στις μεταγραφές. Ετσι, το βράδυ της Τρίτης έδωσαν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες, για τους μπιανκονέρι.

Οπως αναφέρθηκε, λοιπόν, σε σχετική εκπομπή του καναλιού, τα τέσσερα ονόματα που ακούγονται περισσότερο προς το παρόν είναι αυτά των Κεϊτά Μπαλντέ, Πάτρικ Σικ, Ντάγκλας Κόστα και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.


Για τον Σικ της Σαμπντόρια, το Sky Italia υποστηρίζει ότι η Γιούβε είναι το φαβορί για την απόκτηση του, αν και υπάρχει ενδιαφέρον και από Ντόρτμουντ και Ιντερ. Για τον Ντάγκλας Κόστα της Μπάγερν θα χρειαστούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, περίπου 50 εκατ. ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα φύγει ή όχι από τη Βαυαρία.

Τα 50 εκατ. ευρώ, πάντως, το Sky Italia υποστηρίζει ότι ο Μπέπε Μαρότα δεν έχει πρόβλημα να τα προσφέρει στη Φιορεντίνα για τον Μπερναρντέσκι ενώ για τον Κεϊτά της Λάτσιο όλα είναι ανοιχτά. Οπως και να έχει, τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά τον τελικό του Champions League.


2 σχόλια:

  1. Κειτα με κλειστα τα ματια αποψη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κεϊτά και Μπερνα είναι οτι πρέπει για να έχουμε και φοβερές πτέρυγες συν τους υπάρχοντες. Το θέμα είναι στον άξονα πιο θα είναι το μεγάλο μπαμ που λειι η διοίκηση. Βεράτι ή Ινιέστα που φουντωνουν όλο και περισσότερο οι φήμες; Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε Κόντι για αλλαγή Ντάνι; Και για αριστερά στο μπακ θέλουμε μικρό και εξελιξειμο για μπακ απ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΤΙΦ και εδώ θα είμαστε να δούμε όλες τις κινήσεις για τυ νέα χρονιά! FORZA JUVEEEEEE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή