22 Μαΐ 2017

Μοντέλα: Η Γιουβέντους αρχίζει να γίνεται κουραστική με τις συνεχείς νίκες

Η πρώτη... απειλή προς τη Γιουβέντους για τη νέα σεζόν έρχεται από την Μίλαν και συγκεκριμένα τον Βιτσέντσο Μοντέλα.

Την ώρα που οι μπιανκονέρι πανηγύριζαν για το θρυλικό 6ο σερί πρωτάθλημα, οι ροσονέρι πανηγύριζαν επειδή επέστρεψαν, ύστερα από απουσία τριών ετών, στην Ευρώπη μέσω των προκριματικών του Europa League. Και η χαρά που πήραν, όπως φαίνεται, είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο προπονητής τους να... προειδοποιεί τη Γιούβε για τη νέα σεζόν.


«Πετύχαμε τον στόχο μας, η προτεραιότητα ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη και το πετύχαμε. Κρίμα για το κύπελλο, όπου αποκλειστήκαμε από τη Γιουβέντους, αλλά κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ κόντρα σε μια ομάδα ανίκητων, η οποία όμως αρχίζει να γίνεται κουραστική με τις συνεχείς νίκες. Θα δούμε αν θα καταφέρουμε να βάλουμε εμείς ένα στοπ τη νέα σεζόν. Στο κάτω-κάτω, αυτός ο κύκλος της Γιούβε άρχισε με μια 7η θέση, σωστά; Εμείς θα ξεκινήσουμε από την 6η», ήταν τα λόγια του Μοντέλα.

Καλές είναι τέτοιες δηλώσεις, πάντως, για να δίνουν συνεχώς κίνητρο στους μπιανκονέρι και να μην έρχεται κορεσμός.


1 σχόλιο:

  1. E, αν η Γιουβε με τις συνεχείς νίκες του γίνεται κουραστική, ας πάψει να ασχολείται με το ιταλικό ποδόσφαιρο είτε σαν προπονητής είτε σαν θεατής! Δεν τον υποχρεώνει κανείς να κουράζεται.. Κι εγώ σαν Παοκτσής στην Ελλάδα, έχω κουραστεί με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα της πρωτεύουσας (πράγμα που πανευρωπαικά συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα), γι` αυτό και δεν παρακολουθώ, σχεδόν καθόλου, ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και παρα πολλά χρόνια.., γιατί με κουράζει πραγματικά... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή