22 Ιουν 2017

Ο Κουαδράδο αναγκάστηκε να βγει ο ίδιος και να μιλήσει για το μέλλον του

Οι φήμες για το μέλλον του Χουάν Κουαδράδο συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί και ο ίδιος.

Πριν λίγες μέρες ο μάνατζερ του Κολομβιανού εξτρέμ διέψευσε ότι παίζει σενάριο πώλησης του, λέγοντας πως ούτε ο Κουαδράδο αλλά ούτε και η Γιουβέντους σκέφτονται κάτι τέτοιο.

Παρ' όλα αυτά, οι φήμες για τις Παρί Σεν Ζερμέν και Αρσεναλ συνεχίζονται, με αποτέλεσμα να ερωτηθεί από τους συμπατριώτες του ο Κολομβιανός για το θέμα.


«Εχω συμβόλαιο με τη Γιούβε ως το 2020 και με τη βοήθεια του Θεού θα παραμείνω μπιανκονέρο ως τότε» ήταν η απάντηση του Κουαδράδο σε μια συνέντευξη Τύπου στο Μεδεγίν.


2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν θα φύγει κι αυτός, πάντως είχαμε, όπως λέγαμε, τους δυο καλύτερους ακραίους (Ντάνι Άλβες - Άλεξ Σάντρο) και τους χάσαμε και τους δυο. Αυτό είναι η ουσία. Τώρα αυτά που λέει ο Μαρότα, ότι δεν κρατάμε όποιον θέλει να φύγει, ας τα αφήσει αυτά.. Ο Σάντρο ποτέ δεν ήθελε να φύγει.... τα 70 εκ. μετράνε... Δυστυχώς δίνουμε ακόμα έναν παίχτη που δε θα βρούμε καλύτερο... Όποιος και να πάρουμε στη θέση τους, δυστυχώς, δε μπορούν να φτάσουν με τίποτα το ακραίο δίδυμο που είχαμε πέρσι (Άλβες - Σάντρο). Δυστυχώς για μια ακόμα φορά θα μειονεκτούμε σε 2 ακόμα θέσεις σε σχέση με πέρσι.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραψα τα παραπάνω, επειδή διάβασα χθες στην ``Tuttusport`` ότι η Γιούβε δέχτηκε τα 70 εκ. της Τσέλσι.

      Διαγραφή