29 Ιουν 2017

Αλέγκρι: Ο Βιντάλ πουλήθηκε γιατί παρουσιάστηκε μια ευκαιρία, δε ζήτησα συγκεκριμένα τον Ιγκουαΐν

Στις δηλώσεις του στο Sky Italia ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε και στις πωλήσεις των Πογκμπά-Βιντάλ, όπως και τις αποχωρήσεις των Πίρλο-Τέβες.

Ο προπονητής της Γιουβέντους βλέπει κάθε χρόνο, από όταν ανέλαβε, το ρόστερ να αλλάζει αφού τα προηγούμενα καλοκαίρια -και μακάρι να μην γίνει και φέτος κάτι τέτοιο- έφυγαν βασικοί ποδοσφαιριστές. Τα αποτελέσματα, βέβαια, δεν επηρεάστηκαν από αυτές τις αποχωρήσεις αλλά προφανώς δεν είναι και ό,τι καλύτερο να αλλάζει συνεχώς η ομάδα, με τον Αλέγκρι να αναφέρεται σε αυτό.

«Τέβες και Πίρλο έκαναν μια επιλογή ζωής, η πώληση του Βιντάλ ήταν μια ευκαιρία που παρουσιάστηκε και αποφασίσαμε, διοίκηση και εγώ, να το κάνουμε. Η επόμενη χρονιά ήταν διαφορετική. Και οι τρεις χρονιές ήταν διαφορετικές. Τον πρώτο χρόνο (2014-15) έπρεπε απλά να βελτιωθούμε στην Ευρώπη χωρίς να πειράξουμε κάτι στο ρόστερ. Τον δεύτερο χρόνο (2015-16), με δέκα αλλαγές στο ρόστερ, οι παλαιότεροι... δεν αναγνώριζαν τα πρόσωπα στα αποδυτήρια, χρειαζόταν χρόνος για να δέσουμε από όλες τις απόψεις και να πάρουμε μπρος», είπε ο Μαξ, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον τρίτο χρόνο, με την πώληση του Πογκμπά και την απόκτηση του Ιγκουαΐν.


«Δεν ζήτησα τον Γκονσάλο συγκεκριμένα, δεν το κάνω ποτέ αυτό, εγώ απλά δίνω οδηγίες για το τι στυλ παίκτη θέλω και η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ντιμπάλα δίνει περισσότερα στο μάτι, ο Πογκμπά είναι εκπληκτικός γιατί έχει φυσική δύναμη και τεχνική. Δεν έκανα τίποτα για να κρατήσω τον Πογκμπά, όταν μου είπε άλλωστε η διοίκηση το ποσό...».


1 σχόλιο:

  1. Τι λέει;;;;;;;; ήταν ευκαιρία να δώσουν το Βιντάλ για 37 εκ.;;;;;;; Και να πάρουν Ερνάνες..κ.τ.λ.;; Λέτε να μας δουλεύει; Βλέπετε πόσο εύκολα φεύγουν, μάλλον τους δίνουν; To λέει καθαρά.. αποφάσισαν να τον δώσουν το Βιντάλ... Ήταν μια ευκαρία λέει..... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή