6 Ιουν 2017

Η εντυπωσιακή πρόταση που έχει ο Αλεγκρι και τι θέλει να του ξεκαθαρίσει η Γιουβέντους

Μεταγραφικές εγγυήσεις θέλει από τη Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος έχει στα χέρια του μια εντυπωσιακή πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ραντεβού του προπονητή με τη διοίκηση των μπιανκονέρι θα γίνει σήμερα ή αύριο, με την Gazzetta dello Sport να ασχολείται με το θέμα. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Αλέγκρι έχει στα χέρια του μια πρόταση από την Παρί για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα... 10 εκατ. ευρώ και πάρα πολλά λεφτά διαθέσιμα για μεταγραφές.

Σύμφωνα με την GdS, ο Αλέγκρι θέλει να παραμείνει στη Γιούβε και αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων 48 ωρών, με την συμφωνία που θα κλειδώσει για νέο συμβόλαιο.


Για αυτή την συμφωνία, όπως αναφέρει το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, το σημαντικό δεν είναι τόσο η αύξηση των απολαβών του προπονητή αλλά οι εγγυήσεις που θέλει για τις μεταγραφές και συγκεκριμένα για την απόκτηση όχι μόνο νεαρών και ταλαντούχων αλλά και έτοιμων παικτών αξίας προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες για κατάκτηση του Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου