6 Ιουν 2017

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα δουλέψει η διοίκηση της Γιουβέντους μετά την απώλεια του Champions League

Τον τρόπο σκέψης της Γιουβέντους για την μεταγραφική περίοδο παρουσίασε το Sky Italia.

Οι μπιανκονέρι πλησίασαν ξανά στο τρόπαιο που λείπει τόσα χρόνια αλλά και πάλι δεν το απέκτησαν, με συνέπεια να έχουν μπει στη διαδικασία να σκέφτονται τι φταίει για να το διορθώσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia, η άποψη που επικρατεί είναι ότι ο βασικός λόγος είναι η απουσία αναπληρωματικών που θα μπορούσαν να αλλάξουν το ματς μπαίνοντας αλλαγή.


Το κανάλι, ενδεικτικά, ανέφερε το γεγονός ότι η Ρεάλ είχε την άνεση να έχει στον πάγκο τον Μπέιλ, τονίζοντας ότι σε αυτό το κομμάτι η Γιούβε υστερεί ακόμη και πάνω σε αυτό θα πρέπει να δουλέψουν το καλοκαίρι στις μεταγραφές.


3 σχόλια:

  1. Ναι.., δηλ. θα ψάξουν να βρουν αναπληρωματικούς που να είναι καλύτεροι από τους βασικους....!!!!! Το Σάββατο δηλ. ο Μπέιλ άλλαξε τον αγώνα;;;;;
    Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε όμως...Πάντα πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί γρήγοροι και μμε καλή ντρίμπλα που μπορούν να αλλάξουν το ματς όπως ο πιάτσα και αυτος ήταν ένας λόγος που νομίζω οτι ο κουαδραδο έμεινε στον πάγκο (εκτός του ότι ήθελε τον μπαρτσαλι για να παίξουμε καλύτερη άμυνα)

      Διαγραφή
  2. ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ! 2 ΤΕΛΙΚΟΊ CHAMPIONS LEAGUE( 2015,2017) ΧΆΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΑΝΤΕΠΙΘΈΣΕΙΣ. (ΤΑ GOAL SUAREZ,NEYMAR / TA ΔΥΟ ΤΟΥ RONALDO ( AΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥ RAKITIC ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΕΝΩ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ / ΤΟΥ KASEMIRO ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΤΑΝ * ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ :ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ )) ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ - ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΥΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ή ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΕΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ) ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ( ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ). ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ , ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞΤΡΕΜ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΝΡΙΜΠΛΕΡ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ 4-3-3 Ή 4-5-1 ( ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΡΕΑΛ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (2) ΟΙ ΠΙΑΝΙΤΣ - ΚΕΝΤΙΡΑ , ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ ΠΧ ΜΑΡΚΙΖΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΡΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ) ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΧ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ /ΚΑΡΑΣΚΟ / ΣΑΝΤΣΕΖ / ΝΤΟΥΓΚΛΑΣ / ΚΟΜΑΝ ΚΛΠ.

    ΓΙΟΥΒΕ Σ'ΑΓΑΠΩ
    FORZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή