25 Ιουν 2017

Ο Αλέγκρι μίλησε για τον τελικό με τη Ρεάλ και το πλάνο που είχε αλλά δε βγήκε ποτέ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League στο τι στράβωσε για τη Γιουβέντους.

Ο προπονητής των μπιανκονέρι μίλησε στο Sky Italia και σε ερώτηση για τον τελικό του Κάρντιφ, είπε: «Το πλάνο μας, η ιδέα μας ήταν να είμαστε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο ή τουλάχιστον να είμαστε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίωρο».

Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι τόνισε πως κάποια πράγματα είχαν αρχίσει να στραβώνουν πριν μήνες, αναφερόμενος στην κούραση που κατέβαλε κάποιους από τους επιθετικούς: «Οταν αποκλείσαμε την Ρεάλ πριν δύο χρόνια ήταν μια διαφορετική σεζόν, είχαμε περισσότερες επιλογές και μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Φέτος αρχίσαμε με ένα στυλ παιχνιδιού, μετά το αλλάξαμε και οι τέσσερις μπροστά ξόδεψαν τεράστια ενέργεια για μήνες».


«Δεν είχα υπολογίσει ότι θα τραυματιστεί ο Πιάτσα, ήταν ένας παίκτης που βελτιωνόταν συνεχώς και ειδικά στην Ευρώπη, σε ένα νοκ-άουτ ματς, θα μπορούσε να κάνει διαφορά. Αφού δεν ήταν διαθέσιμος λόγω του τραυματισμού, έπρεπε να πιέσω περισσότερο τους τέσσερις μπροστά και στο τέλος της σεζόν κάποιοι από αυτούς πλήρωσαν το τίμημα», συμπλήρωσε.


2 σχόλια:

  1. Ναι ρε φίλε, αντε οκ η επίθεση.. Η άμυνα; Έχεις αποδεδειγμένα την καλύτερη, αφού βάζεις 22 και δέχεσαι μόνο 3 γκολ όλη τη χρονιά στο Champions, δέχεσαι δηλαδή μόνο 3 γκολ σε 12 αγώνες, πώς τρως 4 σε έναν αγώνα, τον τελικό; Και μη μας πει ότι η άμυνα δεν είχε αλλαγές; Οι της Ρεάλ δηλ. δεν κουράστηκαν; Και για τους επιθετικούς είχαν πολλές μέρες ξεκούρασης.. κι ας μην τους έβαζε με τη Μπολόνια. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά που λέει, κατά την άποψή μου.. Αν είναι έτσι που λέει δεν ξέρει να κάνει καλή διαχείρηση. Ας έβαζε τους Κιν, Κουαδράδο και Στουράρο στη Μπολόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προσωπικά,στέκομαι σε μια δήλωσή του που έκανε μετά και που μου άεσε: Είπε, δηλ., ότι φέτος θα είναι αποκλειστικός στόχος το Champions και να δούμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό το τελευταίο μου άρεσε πιο πολύ απ` όλα.. Μακάρι.. Ίδωμεν Chriw il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή