7 Ιουν 2017

Ανανέωσε ο Αλέγκρι μέχρι το 2020

Κοινούς στόχους, κοινό όραμα και κοινή πορεία έχει η Γιουβέντους και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός προπονητής, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον χαμένο τελικό του Κάρντιφ, ανανέωσε μέχρι το 2020 με τους μπιανκονέρι, παρατείνοντας για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιό του (είχε μέχρι το καλοκαίρι του 2018).


Ετσι, αν όλα πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει οι δύο πλευρές, ξεκινάει η δεύτερη τριετία του Μαξ στη Γιουβέντους, με την ομάδα να του δείχνει έμπρακτα ψήφο εμπιστοσύνης.


12 σχόλια:

  1. Ο Αλεγκρι έλεγε πριν τον τελικό πως έχει ήδη στα χέρια του μια φανταστική ομάδα και πώς την έχει φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, τουλάχιστον βάσει ρόστερ.
    Η ανανέωση αυτή ελπίζω να συμβαδίζει με την φιλοδοξία της διοίκησης και του κοουτς για κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά. Για να γίνει αυτό όμως θα χρειαστούν μεταγραφές και ίσως υπέρβαση στο μπάτζετ μεταγραφών και μισθοδοσίας.
    Προσωπική άποψη η ομάδα θέλει
    *Δύο χαφ στο κέντρο, ένα εξαρι να δαγκώνει και ένα καθαρό οχταρι να πλαισιώσουν τον Πιανιτς
    *Αναβάθμιση των εξτρέμ με έναν ή δύο παίχτες αναλόγως με την κατάσταση που θα επανέλθει ο Πιάτσα
    *Αριστερό μπάκ για μπάκ απ του Σάντρο
    *Δεξί μπάκ για μπακ απ του Άλβες
    *Τον διάδοχο του Τζίτζι
    Πολλά ονόματα μπορουν να γραφτούν για όλες τις θέσεις,τα περισσότερα ουτοπικά και λιγότερα ρεαλιστικά,εγώ προτιμώ επιστροφή στις Ιταλικές ρίζες για την Γιούβε με μεταγραφές Ιταλών...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε γενικές γραμμές είναι σωστή η τοποθέτησή σου. Εμεις θα προσθέταμε και έναν επιθετικό και ίσως αφαιρούσαμε το δεξί μπακ. Αλλά είναι δύσκολο να γίνουν όλες αυτές οι κινήσεις. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Εννοείται είναι δύσκολο να πάρεις όλους αυτούς τους παίχτες γιατί πολύ απλά πρέπει να αποχωρήσουν άλλοι τόσοι πράγμα εξίσου δύσκολο
      Πιστεύω πως ο Μαντζουκιτς του χρόνου θα είναι μπάκ απ του Πιπίτα και με αυτά που ακούγονται για Σικ ότι δλδ είναι ήδη κλεισμένος δεν προσέθεσα επιθετικό.
      Όσο για Μπονουτσι και αυτά που γράφονται τις τελευταίες ώρες για Τσέλσι, νομίζω πως ο Μαξ για να ανανεώσει πήρε εγγυήσεις για παραμονή των σταρς της ομάδας,εκτός και αν όντως κάποιος ξέρει κάτι διαφορετικό,οπότε ας μας διαφωτίσει
      Forza Juve...!!!

      Διαγραφή
    3. Εχει ανέβει πριν λίγο ένα σχετικό θέμα για Μπονούτσι-Μαξ (http://www.forzajuve.gr/2017/06/juventus-nea_64.html) αλλά δεν θεωρούμε πως έχει μεγάλες πιθανότητες υλοποίησης. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΛΕΓΚΡΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά τον αδικείς: 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα (δηλαδή 3 νταμπλ) και 2 συμμετοχές σε τελικούς. Δεν το λες και... έλεος. Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Όχι άλλο Αλέγκρι λέει ο άλλος...Έλεος. Ο Αλέγκρι έχει ήδη 2 τελικούς σε 3 χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι προπονητής τσου λου και η Γιουβε επενδύει σε σταθερό προπονητή για περισσότερο από 3 σερί χρόνια πράγμα σπάνιο στις μέρες μας για όλες τις ομάδες. Πλέον το πλάνο της νέας 3ετίας του είναι κατακτήσεις τσου λου. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε με το σχόλιό σου. Τον έχει τον θεσμό. Ας πάρει και την κούπα.

      Διαγραφή
  4. Ισχύει οτι φεύγει ο Μπονουτσι λόγο ανανέωσης Αλέγκρι;; Κοιτάξτε να φάμε τρομερή ξενέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς μπερδεύεται το ένα με το άλλο; Εχεις δει κάτι σχετικό;

      Διαγραφή
    2. Με αφορμή το σχόλιό σου, Alex, βάλαμε ένα σχετικό θέμα από την Gazzetta dello Sport αλλά δε το θεωρούμε πιθανό σενάριο: http://www.forzajuve.gr/2017/06/juventus-nea_64.html

      Διαγραφή
    3. Μπράβο για το άρθρο. Οι κακές σχέσεις τους με φοβίζουν και εμένα και οι "ειδήσεις" που διαβάζουμε όλοι στα σάιτ. Τώρα κλασσικά θα διαβάζουμε κάθε μέρα την αποδόμηση όλης της ομάδας και το πούλημα των καλύτερων παιχτών μας. Υπομονή. Ηδη το τσελσακι σύμφωνα με τους ελληναρες δημοσιοκαφρους έχει πάρει Μπόνους και Αλεξ Σάντρο και ο Ντυμπαλα οδεύει για μπαρτσελονα ή ρεάλ!!

      Διαγραφή