5 Ιουν 2017

Η συνάντηση του Αλέγκρι με τη διοίκηση που θα πρέπει να ειπωθούν τα πάντα

Γιουβέντους και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τα πουν από κοντά τις προσεχείς ημέρες για να σχεδιάσουν το μέλλον.

Με τις δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Μαξ, τόσο πριν τον τελικό του Κάρντιφ όσο και αμέσως μετά την λήξη του, δεν άφησε περιθώρια για σενάρια και φήμες: Παραμένει κανονικά στον πάγκο των μπιανκονέρι αφού η τριετής θητεία του, ως τώρα, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Θα ήταν καλύτερα, βέβαια, αν είχε και την κούπα του Champions League στο βιογραφικό του αλλά αυτό θα είναι, πλέον, ο βασικός στόχος του.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τις προσεχείς ημέρες ο Αλέγκρι θα συναντηθεί με τους Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι προκειμένου να σχεδιάσουν το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα.


Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο προπονητής θα θέσεις ξεκάθαρους μεταγραφικούς στόχους και θέλει δεσμεύσεις για την υλοποίηση τους, αφού το κίνητρο του από εδώ και πέρα είναι ένα: Η κατάκτηση του Champions League.

Και αφού αυτό θέλει και η διοίκηση, άπαντες περιμένουν τη νέα συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και στη συνέχεια την υλοποίηση των μεταγραφικών επιθυμιών του προπονητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου