5 Ιουν 2017

Οι σκέψεις του Λιχτστάινερ παρατηρώντας την καταιγίδα πάνω από το Τορίνο

Διαβάστε το μήνυμα του Στέφαν Λιχτστάινερ προς όλους τους Γιουβεντίνους, μετά τη νέα ήττα στον τελικό του Champions League.

Ο Ελβετός δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν αλλά είναι, τουλάχιστον προς το παρόν, αμφίβολο το αν θα παραμείνει.

Οπως και να έχει, στη σελίδα του στο facebook ανέβασε ένα μήνυμα, το οποίο συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια από τους τιφόζι των μπιανκονέρι.

Παραθέτουμε αυτούσιο αυτό που έγραψε ο Λιχτστάινερ.

«Αγαπητοί Γιουβεντίνοι, χθες βράδυ βλέποντας τον Mole από το μπαλκόνι του σπιτιού μου και παρατηρώντας την καταιγίδα, βρέθηκα σε μια στιγμή θλίψης και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις. Παρά τους πολλούς τίτλους που έχουμε κατακτήσει αυτά τα έξι χρόνια, παρά τις πολλές πανέμορφες και μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί, υπάρχει κάτι που λείπει και ξέρω καλά ότι δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι. Σε τρία χρόνια πήγαμε δύο φορές στον τελικό του Champions League, φτάνοντας ένα βήμα από το να πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας. Πολύ κοντά στον στόχο.


Εμείς οι Γιουβεντίνοι, είναι πλέον περισσότερα από 20 χρόνια που θέλουμε να φέρουμε σπίτι αυτή την ευλογημένη κούπα. Εγώ προσωπικά την ονειρεύομαι 33 χρόνια. Το να έχω χάσει ξανά στον τελικό... πονάει πολύ... πονάει πάρα πολύ. Είναι μια δύσκολη στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Παρά το γεγονός ότι γράψαμε ένα κομμάτι μοναδικής ιστορίας με την κατάκτηση έξι σερί πρωταθλημάτων, είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά! Μια τεράστια απογοήτευση. Ομως, αγαπητοί Γιουβεντίνοι... ακόμη κι αυτή την στιγμή, αυτό που μας κάνει πιο δυνατούς είναι το ότι δεν τα παρατάμε ποτέ!

Θα σηκωθούμε και αργά ή γρήγορα θα κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο! Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε! Fino alla fine!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου