20 Ιουν 2017

Η εφημερίδα των Ανιέλι γράφει για το τι έγινε στο ημίχρονο με τη Ρεάλ και αναφέρει πως ένας παίκτης χαστούκισε έναν άλλον!

Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι αποφάσισε να ασχοληθεί με όσα φημολογείται ότι έγιναν στο ημίχρονο του τελικού του Champions League.

Η βραδιά της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ εξελίχθηκε σε τραγωδία για τη Γιουβέντους και οι βάσεις για αυτό, όπως φαίνεται, μπήκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με τις φήμες να οργιάζουν και το θέμα να απασχολεί τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, η La Stampa σε σημερινό κείμενο της αναφέρεται σε όσα... μπορεί να έγιναν.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, με το που μπήκε η ομάδα στα αποδυτήρια ξέσπασε χοντρός καβγάς ανάμεσα σε Μπονούτσι και Ντιμπάλα. Ο Λεονάρντο θεωρούσε ότι ο Πάουλο δεν έμπαινε δυνατά στις φάσεις μετά την κίτρινη κάρτα που πήρε στο 12ο λεπτό, ο Αργεντίνος αντέδρασε και φήμες που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν τώρα, γράφει η La Stampa, κάνουν λόγο ακόμη και για... χαστούκι του Μπονούτσι στον Ντιμπάλα!


Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα συνεχίζει γράφοντας ότι ο Λεονάρντο ζήτησε, όχι κατ’ ιδίαν με τον Αλέγκρι, την αντικατάσταση του Μπαρτσάλι με τον Κουαδράδο θεωρώντας ότι έτσι θα μπορούσαν να σταματήσουν οι κούρσες του Μαρτσέλο, με τον Μπαρτσάλι να του απαντάει ότι αν είχε βάλει καλά το πόδι του στο πλασέ του Ρονάλντο, δεν θα είχε μπει ποτέ το γκολ του 1-0.

Η La Stampa λέει ότι όλα αυτά φυσικά είναι φήμες και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αυτή την στιγμή αλλά αν το γράφει η συγκεκριμένη εφημερίδα. Εχει μεγάλη σημασία όμως πως το συγκεκριμένο έντυπο ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την πληροφόρηση που έχει και την εγκυρότητα στο συγκεκριμένο θέμα.

Σχετικά θέματα

Ο ρόλος του Μπονούτσι στον φημολογούμενο καυγά στα αποδυτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ. Η La Repubblica δίνει συνέχεια στις φήμες ότι κάτι περίεργο έγινε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο του τελικού του Champions League. Διαβάστε περισσότερα »

Τι έγινε στο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ; Οι φήμες και ο «καπνός» που υπάρχει... Συνέβη κάτι στο ημίχρονο του Γιούβε-Ρεάλ που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα; Κανείς δεν έχει την απάντηση αλλά η φήμη υπάρχει. Διαβάστε περισσότερα »



4 σχόλια:

  1. Ποιος νή ποιοι θα τιμωρηθούν με σκληρότατη και παραδειγματική τιμωρία για ό,τι έγινε; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΆΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ Ή ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ` Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ Β` ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΝΤΙΘ.. ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΕΛΙΚΑ, ΕΝΑ CASINO..(για όσους καταλαβαίνουν τα ιταλικά)..... Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γιατί, λοιπόν ο Ντάνι άλβες έδωσε αυτή τη συμβουλή στον Ντυμπάλα και όχι σε κάποιον άλλον παίχτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω απο αυτο το δημοσίευμα,είναι οτι η διοίκηση θέλει να πουλήσει τον Μπονούτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω δεν υποδείκνυεί ο Κιελίνι και ο Μπουφόν, Θα κανει οτι θέλει ο Μπονούτσι,την έχει δει Βεντέτα?? Πωλητηριο, κορδελάκι και στους Αγγλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή