3 Ιουν 2017

Μπουφόν: Νιώθεις έναν μικρό φόβο αλλά έχεις και επίγνωση των δυνατοτήτων σου

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε, μεταξύ άλλων ο Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Γάλλος ως ποδοσφαιριστής έπαιξε τελευταίο του ματς αυτό που ο Ιταλός ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είχα την ευκαιρία να παίξω απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Πολλές φορές μετά το τέλος της καριέρας ενός παίκτη ακολουθεί ο πάγκος», είπε ο αρχηγός της Γιούβε και πρόσθεσε: «Πέρασαν 11 χρόνια μετά από εκείνον τον τελικό και δεν ξαφνιάζομαι που ο Ζιντάν είναι προπονητής της Ρεάλ».

«Είναι νικητής και έχει ακόμη αυτά τα χαρακτηριστικά Ήταν νικητής ως παίκτης, είναι και ως προπονητής. Δεν κέρδιζε όμως πάντα και ελπίζω αυτό να γίνει και το Σάββατο», συμπλήρωσε.


Πώς προετοιμάζεται ένα παίκτης τέτοιου επιπέδου για ένα τέτοιο ματς; «Πάντα παραμονή ενός τέτοιου αγώνα πρέπει να βρεις την συγκέντρωσή σου. Νιώθεις έναν μικρό φόβο και σεβασμό για τον αντίπαλο, αλλά έχει και επίγνωση των δυνατοτήτων σου και αυτό είναι το βασικό σου όπλο», είπε με απόλυτο ρεαλισμό ο Μπουφόν.

Τέλος, για το τρόπαιο του Champions League, είπε: «Θα ήταν μία μεγάλη χαρά και η ικανοποίηση η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη ζωή από το να επιβραβεύεσαι, καθώς ξέρεις πόσο έχεις δουλέψει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου