3 Ιουν 2017

Δηλώσεις σα να είναι ομιλία στ’ αποδυτήρια έκανε ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γύρισε στο 2015 και μίλησε για τον τελικό του Βερολίνου απέναντι στη Μπαρτσελόνα, δείχνοντας τη διαφορά με το σήμερα.

«Το 2015 πήγαμε στον τελικό και το αξίζαμε», είπε ο Ιταλός κόουτς και συνέχισε λέγοντας: «Μάλλον όμως δεν είχαμε ισχυρό κίνητρο. Ισως να μη νιώθαμε πίεση. Ισως να μην είχαμε αυτοπεποίθηση. Δεν αισθανόμασταν αρκετά καλά αγωνιστικά έπειτα από πολλά χρόνια μετριότητας στο Champions League».

Ο Μαξ συνέχισε λέγοντας την εξής φράση: «Δεν περιμέναμε να νικήσουμε αλλά αυτή τη χρονιά είναι διαφορετικά. Έχουμε ωριμάσει σταδιακά. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς».

Για τις τελευταίες ώρες πριν βγει η ομάδα του στο γήπεδο, ο Αλέγκρι είπε: «Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά γι’ αυτό. Δε θα είναι εύκολο, καθώς η Ρεάλ είναι η πρωταθλήτρια που υπερασπίζεται τον τίτλο, αλλά ξέρουμε τι έχουμε χρίσει μέσα στο χρόνο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω σε σχέση με τον αντίπαλό μας».

Συνεχίζοντας, ο Ιταλός προπονητής έδωσες το σύνθημα για την κατάκτηση του κυπέλλου λέγοντας: «Τους τελευταίους μήνες η αυτοπεποίθησή μας έχει ανέβει. Οι νίκες που κάναμε μέσα στη σεζόν μας έχουν προετοιμάσει για τον τελικό. Είναι εκπληκτικό που βρισκόμαστε εδώ και πρέπει να έχουν πίστη για το ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο σε βάρος της Ρεάλ, χρειαζόμαστε ισορροπία και σθένος».


«Έχουμε δουλέψει όλοι το χρόνο. Κάθε ματς, κάθε τρόπαιο, ήταν κατά κάποιο τρόπο προπόνηση γι’ αυτό το ματς. Πρέπει να νικήσουμε. Είναι ένα ματς, πρέπει να το αναλύσουμε και να δούμε πότε πρέπει να κάνουμε επίθεση, πότε να αμυνόμαστε και αν το κάνουμε αυτό έχουμε πιθανότητες. Πρέπει να αισθανόμαστε ήρεμοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να το πάρουμε», συμπλήρωσε.

Για την ενδεκάδα είπε: «Δεν έχω πάρει τελικές αποφάσεις. Η αναμέτρηση ίσως έχει διάρκεια 90 λεπτά, ίσως και 120. Έχουμε νέα τρόπο παιχνιδιού τους τελευταίους 3-4 μήνες, ενώ όταν προσπαθείς να νικήσεις στα 90 λεπτά θες συγκεκριμένο σύστημα, θες όμως και καλές εναλλακτικές. Πρέπει να σκεφτώ και τις δύο περιπτώσεις για να είναι η ομάδα μου ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο σε όλο το ματς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου