1 Ιουν 2017

Απουσία της τελευταία στιγμής για τον τελικό με παγκίτη της Γιούβε

Η Γιουβέντους δεν θα καταφέρει ποτέ, όπως φαίνεται, να πάει πλήρης σε τελικό Champions League αφού τώρα θα απουσιάσει ο Στέφανο Στουράρο.

Ολα πήγαιναν καλά για τους μπιανκονέρι, μέχρι που ήρθε η προπόνηση της Πέμπτης. Σε αυτή, ο Ιταλός χαφ ένιωσε ενοχλήσεις και τελικά λόγω μυικού προβλήματος θεωρείται σίγουρο σε ποσοστό... 99% ότι δε θα είναι στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το ραντεβού με την Ρεάλ Μαδρίτης.


Σίγουρα έχουν υπάρξει και πολύ σημαντικότερες απουσίες στο παρελθόν, αλλά και πάλι είναι να απορεί κανείς με το γιατί πρέπει η Γιούβε να χάνει έναν παίκτη πριν από τελικό.


4 σχόλια:

  1. Εγω θα το ελεγα ευχαριστο αυτο το νεο. Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Στουράρο έχει δεχτεί έντονη κριτική από το forzajuve.gr αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ευχάριστο να χάνει ένας παίκτης τον τελικό. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει ποτέ σε αυτόν.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ευχάριστο νέο είναι όταν η ομάδα είναι πλήρης... Όλοι μπορούν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους αγαπητέ μου!

      Διαγραφή
  2. Κριμα για αυτον και ας μην επαιζε...η περιπτωση Στουραρο ειναι οπως με τον Μπονουτσι τοτε που η ομαδα τερματιζε εβδομη,ολη των κραζαμε και δες που ειναι τωρα...επισης ο ναινγκολαν οταν ηταν στην ηλικια του στουραρο ηταν χειροτερος σε πολλους τομεις.Προσωπικα δε με τρελαινει αλλα ας βασταμε μικρο καλαθι
    FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή