1 Ιουν 2017

Εκλεισε το deal και το γήπεδο της Γιουβέντους λέγεται Allianz Stadium

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επισήμως ότι από την 1η Ιουλίου το γήπεδο μετονομάζεται σε Allianz Stadium.

Η συμφωνία με την Allianz που προανήγγειλε η La Stampa της οικογένειας Ανιέλι, επισημοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα από την ανακοίνωση της Γιούβε.

Σε αυτή αναφέρεται ότι από 1η Ιουλίου 2017 το Juventus Stadium θα ονομάζεται Allianz Stadium, με τον ασφαλιστικό κολοσσό να κάνει ακόμη ένα σημαντικό deal μετά από αυτό με την Μπάγερν Μονάχου.

Η συμφωνία είναι μέχρι το 2023 και ο Τζόρτζιο Ρίτσι, επικεφαλής του τμήματος εσόδων και των Global Partnerships, έχει κάνει την εξής δήλωση στην ιστοσελίδα του κλαμπ.


«Η άφιξη ενός παγκόσμιου κολοσσού στον ασφαλιστικό τομέα, όπως η Allianz, είναι ακόμη μία απόδειξη του πως η Γιουβέντους έχει εδραιωθεί ως ένας διεθνής first-class οργανισμός, ενώ εμπλουτίζει ένα γήπεδο που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο, από τα εγκαίνια του το 2011, στο να γραφτεί ιστορία με έξι θρυλικά scudetti, τα οποία έχουμε πανηγυρίσει στους τοίχους του.

Φιλοδοξία μας και στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με την Allianz για το καλό των οπαδών μας, όπως και με τους άλλους partners που βοήθησαν ώστε να μετατραπεί το γήπεδο σε ένα θέατρο, εξασφαλίζοντας ότι κάθε ματς είναι ένα show και ένα ευπρόσδεκτο μέρος για τις οικογένειες».


2 σχόλια:

  1. Και να ρωτησω αυτο που ολοι σξεφτηκαμε πρωτο: για τι ποσο μιλαμε? εχουμε πληροφοριες? Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή