30 Ιουν 2017

Αλέγκρι: Δε θα κρίνουμε όλη τη σεζόν από τα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου στο Κάρντιφ, έχουμε πλέον καθιερωθεί

Στη συνέντευξη του στο Sky Italia, η οποία μεταδίδεται σε... δόσεις, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μίλησε και για τη φετινή σεζόν αλλά και τη νέα.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, μάλιστα, δεν έκρυψε το παράπονο του για όσους απαξιώνουν όσα πέτυχαν οι μπιανκονέρι φέτος, λόγω της ήττας στο Κάρντιφ.

«Είναι ενοχλητικό και πολύ λάθος, κατά τη γνώμη μου, να θεωρεί κάποιος απλά φυσιολογική τη φετινή σεζόν κρίνοντας από τα 45 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου στο Κάρντιφ. Εχουμε καθιερωθεί, πλέον, ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Οπως λέω πάντα, από εκείνο το ματς με την Μάλμε πριν τρία χρόνια έχουμε κάνει πολλή δουλειά, έχουμε δυναμώσει πάρα πολύ στην αυτοπεποίθηση αλλά αυτό δεν είναι ακόμη αρκετό», είπε ο Αλέγκρι, ο οποίος δείχνει σίγουρος για τη νέα σεζόν.


«Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα κάνουμε ακόμη μία σπουδαία χρονιά. Η πρόκληση είναι σημαντική, ή μάλλον εκπληκτική, γιατί η Γιουβέντους πρέπει να συνεχίσει να είναι πρωταγωνίστρια στην Ιταλία, ψάχνοντας το 7ο σερί πρωτάθλημα, όπως φυσικά και στην Ευρώπη με το Champions League».


2 σχόλια:

  1. Ναι Μασιμιλιανέ Αλέγκρι.., καθιερωθήκατε οικονομικά η διοίκηση, εσύ, οι παίχτες και όσοι πληρώνονται... Ο κοσμάκης που πληρώνει δεν καθιερώθηκε καθόλου με το θέαμα. Ειδικά στιν τελικό που αναφέρεσαι, εκεί που τον βκέπει όλη η ανθρωπότητα..και που πολλοί μόνο τέτοιους αγώνες βλέπουν, εκεί δεν καθερώθηκες καθόλου.. Γιατί σε τέτοθς αγώνες θα δείξεις στην υφήλιο το τι αξίζει ΄ η ομαάδα. Πότε θα το δείξεις; όταν παίζεις με τον Κρότωνα και το Παλέρμο; Ε, λοιπόν, καθιερωθήκαμε να φαίνεται ότι φτάσαμε τυχαία στον τελικό, και να παρακαλάει ο κόσμος να έβλεπε Ρεάλ - Μπάγερν ή Μπαρτσελόνα , για να έχει και λίγο ενδιαφέρον... Αυτό ``καθιέρωσες``, να παρακαλάει ο ουδέτρεος κόσμος να μην πάει η Γιούβε στον τελικό.., με το να μη φέρουμε καμιά αντίδραση, ούτε μια προσπάθεια προς την αντίπαλη εστία... Απίστευτο..!!! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια λένε όταν θέλουν να ξεγελάσουν τις γιαγιάδες στα χωριά! Ποιος έφαιξε στον τελικό; Ποιος, πέρα από τα λεφτά που σας νοιάζουν εσάς, νοιώθει τον πικραμένο κόσμο; Ποιος έχει την ευαισθησία και τον ανδρισμό να βγει και να ένα ένα συγνώμη στον κόσμο; Κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή