19 Ιουν 2017

Ο ρόλος του Μπονούτσι στον φημολογούμενο καυγά στα αποδυτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ

Η La Repubblica δίνει συνέχεια στις φήμες ότι κάτι περίεργο έγινε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο του τελικού του Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό κομμάτι της η εφημερίδα, η οποία πάντως ξεκαθαρίζει ότι αυτή είναι η φημολογία και είναι δύσκολο να μιλήσει κάποιος με σιγουριά αν δεν ανοίξουν στόματα στην ομάδα, στο ημίχρονο έγινε ένα κλίμα... ό,τι να 'ναι στα αποδυτήρια.

Η La Repubblica υποστηρίζει ότι ο Μπονούτσι ζήτησε από τον Αλέγκρι να βγάλει τον Μπαρτσάλι και να βάλει τον Κουαδράδο προκειμένου να περιοριστεί η δράση του Μαρτσέλο, συμβουλή που δεν άρεσε στον Μπαρτσάλι.


Παράλληλα, λέει η εφημερίδα, υπάρχει έντονη φημολογία για δυνατό τσακωμό του Μπονούτσι με τον Ντιμπάλα και γενικά ψιθυρίζεται ότι ο τελικός χάθηκε σε αυτό το 15λεπτο της ανάπαυλας και όσα έγιναν στα αποδυτήρια...

Σχετικά θέματα

Τι έγινε στο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ; Οι φήμες και ο «καπνός» που υπάρχει... Συνέβη κάτι στο ημίχρονο του Γιούβε-Ρεάλ που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα; Κανείς δεν έχει την απάντηση αλλά η φήμη υπάρχει. Διαβάστε περισσότερα »



2 σχόλια:

  1. Για την αλλαγή που ζήτησε είχε δίκιο, σας το είχα γράψει κι εγώ, ότι όλοι βλέπαμε πως από εκείνη τη μεριά η μπάλα περνούσε σα να μην υπήρχε αμυντικός. ΠΑΡΟΛ` ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΩ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ . Chris il Capo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να πουλούσαμε τον Μπονούτσι τώρα που κοστίζει; Λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή