17 Ιουν 2017

Η Γιουβέντους θα πάει να πάρει τον Ντοναρούμα

Ο Μπέπε Μαρότα παραδέχθηκε ότι η Γιουβέντους θα δοκιμάσει για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την Μίλαν.

Ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μίλησε στην πολιτική εφημερίδα Corriere della Sera και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα με τον Ντοναρούμα.

«Για τις διοικήσεις είναι όλο και πιο δύσκολο να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Είμαστε σε μια ριζική αλλαγή της φιγούρας του νεαρού ποδοσφαιριστή. Σήμερα έχουν δίπλα τους κανονικούς επαγγελματίες και αρχίζουν να σχεδιάζουν από μικροί την καριέρα τους, ακόμη και κόντρα στις ομάδες που τους μεγάλωσαν. Είναι ένα γεγονός. Αν είναι δίκαιο; Οι κανόνες αλλάζουν...», είπε ο Μαρότα, ο οποίος αμέσως μετά ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδιαφέρον της Γιούβε ή αν κρύβεται αυτή πίσω από τις κινήσεις του 18χρονου τερματοφύλακα.


«Είναι ξεκάθαρο ότι η Γιουβέντους έχει το δικαίωμα να εξετάσει όλες τις ευκαιρίες. Οταν ένας ποδοσφαιριστής είναι στη μεταγραφική αγορά, είμαστε υποχρεωμένοι να δοκιμάσουμε. Αν είμαστε εμείς πίσω από την επιλογή του Ντοναρούμα; Αυτή την στιγμή όχι...».


1 σχόλιο:

  1. Όχι μακριά από παιχτες του πιτσαδορου
    Τα ίδια θα κάνει σε 2-3 χρόνια και σε εμάς
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή